Леле поседов на Сити-Стоук
88-12
Аман со процентите, цитрони ни ги стори.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле поседов на Сити-Стоук
88-12

Мата може да се снајде на таа позиција со 2ца постабилни играчи зад него. Блинд ќе биде за ротација на повеќе позиции, исто како и Флечер, Фелаини, Еванс, Смолинг, Јанг, Валенсија, Јанузај, Велбек и другите. Мислам дека убаво ќе беше да останеше Кагава, ама тоа е. 
Аман со процентите, цитрони ни ги стори.![]()

Леле после утакмицава пробуваш хумористичен да бидеш?![]()
Ти прочита што напишав до запирката ? Што има врска ова што го напиша со пеналите кои не ни ги досудија на овие два натпревари во лига. Тактиката реално му е срање и оди со глава у ѕид и сега ги сфаќам потполно фановите на Баерн кои се нервираа со Гвардиола лани на почетокот, а еве сега пак дупи нешто. Се надевам дека нашиов ќе смени тактика зошто преку таквото ми е.ЛОЛ кои пенали бе ало, не пенали него Господ не го спасува Јунајтед од моменталната мизерија. Погледав 15 минути од мечот, може и помалце беа, на Чемпионшип ниво играа, ако не и пониско. Катастрофа, мизерија, срам, јад, беда...., за еден ваков голем клуб.
Нејќам да се правам паметен ама спомнав уште летоска у фан клуб Јунајтед дека Ван Гал не е правото решение, а и дека не е добар тренер. Секако ова второто е лично мое мислење зашто не можам да го сварам човекот што покажува муда на неговите играчи. (да муда им покажа на играчите на Баерн на тренинг)
Ја би се убил да имам муда како него искрен да бидам.

Освоивме ние еден куп, да те потсетам кој плеснавме во финале?Моментално ни Капи Куп неможе да го освојат а не па Премиер![]()

Бод по бод, опстанок.