Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Во врска со анкетата,кај се Сити?! Јас вакво нешто очекувам.
1. Челзи
2. Арсенал
3. Ливерпул
4. Јунајтед
5. Сити

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Со среќа нека ни е титулата, единствена екипа во вистинска смисла на зборот се другиве се онака обид за екипа, нови менаџери, слаба хемија меѓу играчите, повредени играчи, женските на фудбалерите им добиле вчера или што ти знам..

Тоа е, ради искуството на Мурињо добивме титула, слично како и Јунајтед пред 2 години што освоија титула ради САФ ( со таа разлика што нивниот тим беше многу послаб од нашиот сега), ќе видиме дали и ние како Јунајтед за 2 години ќе се бориме за 4то место или не..

Мое предвидување за топ 4:

1.Челзи
2.Сити
3.Арсенал (пази чудо скокнаа едно место)
4. Ливерпул ма да ќе се јадат со Саутемптон и Јунајтед

А иначе ете ако ни се деси Алкантара момент, нека земе цел тим да се удави во Темза со се чистачките.

Лигава е најслаба од последниве 5+ години и више сигурно, фактот што ниедна англиска екипа нема да има во 1/4 финале на ЛШ или ЛЕ го кажува ова..едино Евертон ете ако стигне макар до финале на ЛЕ ама..

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
^ Не ја добивте титулата заради искуството на Мурињо, туку заради неспособноста на глупавиот Пелегрини. Од шампионска екипа, која патем беше комплетна, и на која им фалеше уште 1-2 квалитетни играчи за да ја комплетира слагалицата со која би владеел во наредните 3-4 сезони, тој купи еден куп глупости, со кои само ја измеша екипата.

Пелегрини не бил, а и никогаш нема да биде менаџер за големи дела.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
V]АбеСити денеска изгубиле од Барслио, тоас значи дека денескаЧелси е новиѕот памиооно во ангкија,м а ви е дрдрдотерте клку сдкакате, уефа квоти и лудесииии ЛЧелзи е новиот д=барјклај оремеиер лкига па Акнгтлија и тоа е..................................................

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
V]АбеСити денеска изгубиле од Барслио, тоас значи дека денескаЧелси е новиѕот памиооно во ангкија,м а ви е дрдрдотерте клку сдкакате, уефа квоти и лудесииии ЛЧелзи е новиот д=барјклај оремеиер лкига па Акнгтлија и тоа е..................................................
Немој пак да ми речиш дека тастатурата ти е заглавена. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кој шегаџии се овие од Челзи. Ми се повраќа.[DOUBLEPOST=1426387718][/DOUBLEPOST]Ejhzhjsjsjjaaoksbzbzjakaoaooahah Gabi ovde podnapieni sme malce.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Како го испужи ... трупец ...:pos:

Иначе, ова е едно од најдебилните нешта што можеш да го направиш, боксување у кујна, каде што има ивици колку сакаш.
Сега баш убаво загледав, колку лесно можел да му пукне тилот позади у тоа фиоките. :facepalm:

Van Gaal is gonna be thrilled ...

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Дoјдoв зa Руни дa гo пoстирaм, ептен јaкo ме рaзбуди сегa кoгa гo видoв. Се спремa кaпитенски зa Тoтенхем :ROFLMAO:

Кој шегаџии се овие од Челзи. Ми се повраќа.[DOUBLEPOST=1426387718][/DOUBLEPOST]Ejhzhjsjsjjaaoksbzbzjakaoaooahah Gabi ovde podnapieni sme malce.
Слaвевме титулa, нoрмaлнo декa ќе бидеме пoднaпиени. Ни се мoже...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сите три фан бази на форумоф сакаат Сити да испадне од топ4, за да можат мирно да пишуваат следна година и тимот да им игра во ЛШ :D

а тука демек „најмалку заслужжуваат, срамота, брука..“ :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Како го испужи ... трупец ...:pos:

Иначе, ова е едно од најдебилните нешта што можеш да го направиш, боксување у кујна, каде што има ивици колку сакаш.
Сега баш убаво загледав, колку лесно можел да му пукне тилот позади у тоа фиоките. :facepalm:

Van Gaal is gonna be thrilled ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom