Тука сум јас ама онаму во кладилница темана вечерва еден зема цирка 10,000 евра, не верувам Стефи да е легната, може договара по ППНе си легнале жените бе.![]()
И сега е со јак играчки кадар,овие сегашни играчи да ги имаше Фергусон зар ќе го тепаше некој? Он со Парк и со Флечер освои лига на шампиони и многу титули.Не е до играчите,до тренерот е.А финансии имаат кој сакаат да го купам.Како?ако Мначестер у моментов не е финансиски поткрепен не знам кој е,а богами за бргу време ќе биде и со јак играчки кадар.
Се си беше релативно у ред меѓу Венгер и Мурињо оваа година, додека не му текна на Венгер да се нашали дека Мурињо се плаши од пораз, овај ја прими лошо заебанцијата и следеа армагедониМурињо и во последново интервју кое тука сите го коментираме зборува за Фергусон со почит и во позитивен аспект.
одсекогаш се ценеле еден со друг.Мурињо и во последново интервју кое тука сите го коментираме зборува за Фергусон со почит и во позитивен аспект.
Јас не би исклучил негово доаѓање во Јунајтед, само како тогаш би се осеќале фановите на Челзи, ваљда ќе продожат да си го сакаат.
Лани беше тоа, не оваа година.Се си беше релативно у ред меѓу Венгер и Мурињо оваа година, додека не му текна на Венгер да се нашали дека Мурињо се плаши од пораз, овај ја прими лошо заебанцијата и следеа армагедони
ма нееее , лажен е типот нема врска дека негово е ливчетоТука сум јас ама онаму во кладилница темана вечерва еден зема цирка 10,000 евра, не верувам Стефи да е легната, може договара по ПП![]()
Ова е малце несоодветна констатација, затоа што Фергусон имаше свои специфики при купување на играчи. Тој не сакаше толку талентирани играчи колку што сакаше наткејс играчи со силен менталитет кои ќе може лесно да ги измотивира, истово го кажа и Видиќ кога си замина. Исто и работеше шкотското во него кога се работеше за преговарање играч.И сега е со јак играчки кадар,овие сегашни играчи да ги имаше Фергусон зар ќе го тепаше некој? Он со Парк и со Флечер освои лига на шампиони и многу титули.Не е до играчите,до тренерот е.А финансии имаат кој сакаат да го купам.
може и од ланска да е не се сеќавам баш добро, и претходно се хејтаа ама не до толку, се до тој момент коа ескалира ситуацијатаЛани беше тоа, не оваа година.
Зборот ми беше дека сега имаат играчи од врвна класа само што Ван Гал си пробува се и сешто овие последни 3 4 натпревари.Ова е малце несоодветна констатација, затоа што Фергусон имаше свои специфики при купување на играчи. Тој не сакаше толку талентирани играчи колку што сакаше наткејс играчи со силен менталитет кои ќе може лесно да ги измотивира, истово го кажа и Видиќ кога си замина. Исто и работеше шкотското во него кога се работеше за преговарање играч.
Е само за напаѓачи правеше исклучок затоа што му беа soft spot.
И ќе се степаа на една утакмица, многу се различни затоа не се сакаат и во филозофија и пристап кон фудбалот.може и од ланска да е не се сеќавам баш добро, и претходно се хејтаа ама не до толку, се до тој момент коа ескалира ситуацијата