Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Во идеалниот свет, Мурињо до пензија ќе си остане во Челзи и ќе го надмине Фергусон и неговиот успех со Јунајтед :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не си легнале жените бе. :mad:
Тука сум јас ама онаму во кладилница темана вечерва еден зема цирка 10,000 евра, не верувам Стефи да е легната, може договара по ПП :D

Член од
26 октомври 2011
Мислења
353
Поени од реакции
429
Како?ако Мначестер у моментов не е финансиски поткрепен не знам кој е,а богами за бргу време ќе биде и со јак играчки кадар.
И сега е со јак играчки кадар,овие сегашни играчи да ги имаше Фергусон зар ќе го тепаше некој? Он со Парк и со Флечер освои лига на шампиони и многу титули.Не е до играчите,до тренерот е.А финансии имаат кој сакаат да го купам.

W

wicked_1

Гостин
Мурињо и во последново интервју кое тука сите го коментираме зборува за Фергусон со почит и во позитивен аспект.
Се си беше релативно у ред меѓу Венгер и Мурињо оваа година, додека не му текна на Венгер да се нашали дека Мурињо се плаши од пораз, овај ја прими лошо заебанцијата и следеа армагедони

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Мурињо и во последново интервју кое тука сите го коментираме зборува за Фергусон со почит и во позитивен аспект.

Јас не би исклучил негово доаѓање во Јунајтед, само како тогаш би се осеќале фановите на Челзи, ваљда ќе продожат да си го сакаат.
одсекогаш се ценеле еден со друг.

471
PRINT
A
A A
Sir Alex Ferguson has hailed former rival Jose Mourinho, jokingly complaining that it is unfair the Chelsea boss is not only a brilliant manager but is good looking and multilngual.

Mourinho, who has won 16 major titles in four countries, has Chelsea top of the table at Christmas after a 2-0 win against Stoke City last night.

He's won league titles with Porto, Inter, Real Madrid and Chelsea, as well as the Champions League trophies.

"It is unfair really," Ferguson told Clare Balding during a BT Sport documentary to be broadcast on Boxing Day.

"He’s good looking, he’s got that sort of George Clooney bit in his hair now. But I think he is a great example, he can speak five languages or whatever he can."

Attachments

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Се си беше релативно у ред меѓу Венгер и Мурињо оваа година, додека не му текна на Венгер да се нашали дека Мурињо се плаши од пораз, овај ја прими лошо заебанцијата и следеа армагедони
Лани беше тоа, не оваа година.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Тука сум јас ама онаму во кладилница темана вечерва еден зема цирка 10,000 евра, не верувам Стефи да е легната, може договара по ПП :D
ма нееее , лажен е типот нема врска дека негово е ливчето :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сега е со јак играчки кадар,овие сегашни играчи да ги имаше Фергусон зар ќе го тепаше некој? Он со Парк и со Флечер освои лига на шампиони и многу титули.Не е до играчите,до тренерот е.А финансии имаат кој сакаат да го купам.
Ова е малце несоодветна констатација, затоа што Фергусон имаше свои специфики при купување на играчи. Тој не сакаше толку талентирани играчи колку што сакаше наткејс играчи со силен менталитет кои ќе може лесно да ги измотивира, истово го кажа и Видиќ кога си замина. Исто и работеше шкотското во него кога се работеше за преговарање играч.

Е само за напаѓачи правеше исклучок затоа што му беа soft spot.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
ах Моу Моу што ни направи, и ние овде на кајгана фановите очите да си ги вадиме ццц

Член од
26 октомври 2011
Мислења
353
Поени од реакции
429
Ова е малце несоодветна констатација, затоа што Фергусон имаше свои специфики при купување на играчи. Тој не сакаше толку талентирани играчи колку што сакаше наткејс играчи со силен менталитет кои ќе може лесно да ги измотивира, истово го кажа и Видиќ кога си замина. Исто и работеше шкотското во него кога се работеше за преговарање играч.

Е само за напаѓачи правеше исклучок затоа што му беа soft spot.
Зборот ми беше дека сега имаат играчи од врвна класа само што Ван Гал си пробува се и сешто овие последни 3 4 натпревари.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Во цела дискусија се јавува еден интересен момент.

Сите ние зборуваме за Сити како за некој далечен, непознат и небитен тим, а тие си прават институција, градат темели, ја шират базата и привлекуваат фанови.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.388
Поени од реакции
12.816
може и од ланска да е не се сеќавам баш добро, и претходно се хејтаа ама не до толку, се до тој момент коа ескалира ситуацијата
И ќе се степаа на една утакмица, многу се различни затоа не се сакаат и во филозофија и пристап кон фудбалот.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нино, ЛА, Пеџа, тројцата не ме разбравте добро. Сакав да кажам дека Мурињо оди на испробан терен, во смисла дека тимот не треба да е само финансиски и играчки поткован, туку во него и се "да е розево". Во Јунајтед во моментов ни пошто не е така, и убеден сум дека во моменталниов Јунајтед никогаш не би се нафатил да ги води.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom