Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Да криви се оние што ги поставиле таму све им ебам.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.855
баш ме интересира што значи тоа С ?Средно име му е гарант, али кое?
Смрдеж?
Скамбег?
Свети Мирчевски?
Салмонела?
Sadistic personality disorder?
....
Среал :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Само јас бе фаќам Спорт Клуб од овде? :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.685
Поени од реакции
59.660
Oд неделa нaтaму сигурнo немa дa фaќaм :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Значи кој глуп народ сме човече....се е за пари работава. Цигасна работа.

Единствената добра спортска програма, која со ќеф ја пратам, еве веќе неколку години, со издржани емисии, одлични преноси, солидни коментатори (не како нашиве ала Игорче). Пак и кога ќе прочитам оти ова било добро....:bravobe:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ќе се дoгoвaрaме сегa дa oдиме негде кaј штo имa дримбoкс зaеднo дa гледaме и ќе испaдне декa ни исклучиле нaмернo зa дa не нaтерaaт дa се дружиме :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.583
На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.
Toa прво а друго тоа што кога ми е досадно пуштам СК и на некој канал си најдам нешто интересно

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ќе се дoгoвaрaме сегa дa oдиме негде кaј штo имa дримбoкс зaеднo дa гледaме и ќе испaдне декa ни исклучиле нaмернo зa дa не нaтерaaт дa се дружиме :D
Не ти е лоша идејава, може една таква секта да напраиме, у подрум ќе се собереме со мантии и ќе гледаме забранети телевизии.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема шанса да се замарам со стрим.Секогаш сум мразел...

Иначе,ова што се случува е срамота...каде живееме бе упм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom