- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.519
- Поени од реакции
- 43.439
Јас веќе го живеам и мислам да се иселам од државава на боље место with ПЛ, black jack and hookersНе озбилно, можете да си го замислите животот без ПЛ?
Јас веќе го живеам и мислам да се иселам од државава на боље место with ПЛ, black jack and hookersНе озбилно, можете да си го замислите животот без ПЛ?
Исклучена е СК од некој оператори?Јас веќе го живеам и мислам да се иселам од државава на боље место with ПЛ, black jack and hookers
Blizoo nema od prvi, zamisli niz koj pekol minuvamИсклучена е СК од некој оператори?
тоа ти се вика квази националист.... а сигурно омилени чипсови му се од марбоЕбаве патриотите на кој начин па го покажувате тоа...
Исклучена е кај мене во Валандово. А мислам оти нашата Кабловска оди преку Струмичката, така да и таму ќе да е исклучена.Исклучена е СК од некој оператори?
Само кој да го организира... Иначе сигурен сум оти пристојна бројка ќе се собере. xDА да организираме протест?![]()
Поголем хејт од овај шо го маваш ти донесен врз основа на od контекст изваден пост притоа прочитан? со вжештена глава нема фајде да тераме муабет понатака.тоа ти се вика квази националист.... а сигурно омилени чипсови му се од марбо
од вакви како него не ни ја бива државата
сигурно и national geographic му сметал пошто била со превод на македонски, али рекламите не биле...
@mkgunner такви како тебе (и neja999![]()
![]()
) заслужуваат ќотек, али онака од 10 души до посер и до онесвестување поради хејтот, исфрустрираноста, ограниченоста и неизживеаноста што ја имате
10 души, 10 души .... на амфетамин и на литро ракија да те маваат од земја да мора да ти зимаат днк за да те идентификуваат додека лежиш година дена на интензивна
тука е форум ајде ... сите сме јаки на интернет, али пази се со овакви ставови во реалниот живот, не си ни сфесен кога можи да ти се деси сценариово што го напишав
Арен си беше еден период....шо ти стана ?Поголем хејт од овај шо го маваш ти донесен врз основа на od контекст изваден пост притоа прочитан? со вжештена глава нема фајде да тераме муабет понатака.
Сценаријава ти се од Долина на волците или? На Sport Klub не даваа од овие филмови. Глеј не ги грешавај апчињата.
Ја па од дома не излагам незнаев шо се дешава во "реалниот" живот, и дај некоја слика од овие 10 души да знам да се завардувам
Батали, не реплицирај на вакви агресивни момци. Може ќе те чека пред влез со уште 9 души, на амфетамини и тогаш тешко тебе (и мене)Поголем хејт од овај шо го маваш ти донесен врз основа на od контекст изваден пост притоа прочитан? со вжештена глава нема фајде да тераме муабет понатака.
Сценаријава ти се од Долина на волците или? На Sport Klub и National не даваа од овие филмови или други имаш гледано? Глеј не ги грешавај апчињата.
Ја па од дома не излагам незнаев шо се дешава во "реалниот" живот, и дај некоја слика од овие 10 души да знам да се завардувам
ќе меБатали, не реплицирај на вакви агресивни момци. Може ќе те чека пред влез со уште 9 души, на амфетамини и тогаш тешко тебе (и мене)![]()
Па како да те фати сон сред пладне бе.ќе месон не ме фаќа сега