Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Да криви се оние што ги поставиле таму све им ебам.

баш ме интересира што значи тоа С ?Средно име му е гарант, али кое?
Смрдеж?
Скамбег?
Свети Мирчевски?
Салмонела?
Sadistic personality disorder?
....
Среал :icon_lol:

Само јас бе фаќам Спорт Клуб од овде? :D

Oд неделa нaтaму сигурнo немa дa фaќaм :D

Значи кој глуп народ сме човече....се е за пари работава. Цигасна работа.

Единствената добра спортска програма, која со ќеф ја пратам, еве веќе неколку години, со издржани емисии, одлични преноси, солидни коментатори (не како нашиве ала Игорче). Пак и кога ќе прочитам оти ова било добро....:bravobe:

10 страни испишавме за СК во саат време, овие од Примера газот не ги боли. Колку полесно било кога имаш се на се 3-4 дерби утакмици во една сезона. :confused:

На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.

Ќе се дoгoвaрaме сегa дa oдиме негде кaј штo имa дримбoкс зaеднo дa гледaме и ќе испaдне декa ни исклучиле нaмернo зa дa не нaтерaaт дa се дружиме :D

На здравје нека ни е. Наместо да си гледаме Премиер Лига на тв, со пиво, кикирики до нас, комотно седнати на кревет, уживаш дури си го гледаш клубот (па и која и да е утакмица од ПЛ), сега на секое, држи го маусот и биди на штрек дека во секој момент ќе треба да рефрешираш оти стримот ти закочил.
Toa прво а друго тоа што кога ми е досадно пуштам СК и на некој канал си најдам нешто интересно

Ќе се дoгoвaрaме сегa дa oдиме негде кaј штo имa дримбoкс зaеднo дa гледaме и ќе испaдне декa ни исклучиле нaмернo зa дa не нaтерaaт дa се дружиме :D
Не ти е лоша идејава, може една таква секта да напраиме, у подрум ќе се собереме со мантии и ќе гледаме забранети телевизии.

Нема шанса да се замарам со стрим.Секогаш сум мразел...

Иначе,ова што се случува е срамота...каде живееме бе упм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom