Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Суптилно онака кажува дека Атлетико не е голема екипа...шампионот на Шпанија пред Барса и Реал.
Забушава овој Њињо ... :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Суптилно онака кажува дека Атлетико не е голема екипа...шампионот на Шпанија пред Барса и Реал.
Забушава овој Њињо ... :D
Абе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па... :brlav:

Голема екипа = екипа со мултимилионска фан база, масовно на цело село (свет).

Атлетико е далеку од тоа, барем засега, сеуште се eдничат со Давид вс. Голијат приказни, затоа се симпатични на „неутралците“, иако во Шпанија од инстанците веќе добиваат се поголем третман.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па... :brlav:

Голема екипа = екипа со мултимилионска фан база, масовно на цело село (свет).

Атлетико е далеку од тоа, барем засега, сеуште се eдничат со Давид вс. Голијат приказни, затоа се симпатични на „неутралците“, иако во Шпанија од инстанците веќе добиваат се поголем третман.
Значи... имате само две големи екипи :свиркам:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
ќе си гледаме репризи од Ѓерда у сабота и недела, што се секирате :masa:
Ќе има тема за тоа на форумов,да си поприкажеме кој на кого му е мајка,кој татко,и остали семејни вредности?ако нема со време да си идам на друг форум:notworthy:.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.211
Инсталирајте си XBMC(Kodi). На јутјуб има туторијали како да се намести LIVETV со 1300 канали. И на форумов има тема.
Не е идеално. Ама ги има повеќето програми за фудбал: скајспорт, бт спорт, арените, спорт клуб, руските. У HD не се, барем јас не знам, ама во добар SD и Near HD се наоѓаат.
Еве јас така ги следам од кога ги нема спорт клуб на близу.

Едит: СпортКлуб и Арените и тука веќе не работат. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Добро на народов кој дел од на територијата на Македонија не му е јасно па прашува а Макс ТВ да, а Бум не, а некој локален да?
Гајле ми е ја сум од Тетово,нас закон не не фаќа:vozbud:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Иван Смирчевски :)
баш ме интересира што значи тоа С ?Средно име му е гарант, али кое?
Смрдеж?
Скамбег?
Свети Мирчевски?
Салмонела?
Sadistic personality disorder?
....

H

HoT IcE

Гостин
Ќе мора да се снаоѓаме со тоа Коди, некој фин дечко да пише искуство и упатство за инсталирање, ако може преку тоа да се следи ќе биде одлично.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Море да му ебем све по список,нека фатат нека сработаат нешто нека понудат нешто квалитетно па после нека кењаат и нека се бунат.Имало демократија у државава,имало кур мој.Да имаше ќе имавме право на избор,а не да ни наметнуваат што да гледаме.Реално не се надевајте ако гомнава решиле ќе ги укинат и ич око нема да им трепне,едино ако некој не се побуни,ама знаејќи какви шупци сме тешко.Гледајте викендов кој има,па после здравје ќе се дружиме нис кладилниците кој имаат дримбокс..[DOUBLEPOST=1422573178][/DOUBLEPOST]

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.211
Ќе мора да се снаоѓаме со тоа Коди, некој фин дечко да пише искуство и упатство за инсталирање, ако може преку тоа да се следи ќе биде одлично.
Ја сеуште го немам совладано скроз на скроз ( не ми работи инфо за ТВ програмата на каналите), ама највеќе се снајдов гледајќи го типов на јутјуб и читајќи на една тема тука, на кајгана, иако не успеав преку тоа( не можам сега да ја најдам на форумов).

1. Како да го подесиш: https://www.youtube.com/watch?v=9iQqPhYfHzc
2. Kako da инсталираш LIVE TV: https://www.youtube.com/watch?v=zr5DDuYtbu4 (тој линк не работи, еве ти нов: http://file.xbmcmxtv.com/stoked.m3u
3. Можеш да гледаш тв и преку адд-они. Phoenix, Navi X(ова е бучкуруш, ако се снајдеш, снајдеш, F.T.V, vdubt25 и др.

Поприлично е комплицирано, ама ако го средиш, ќе уживаш некое време. Ја го користам и за серии, музика, филмови и све живо, ништо веќе не симињам преку торент.

Го има и за андроид,iphone, па можеш да го поврзеш и со ТВ и да си стримаш ( ја користам HDMI со лап топ варијанта)
За по детално, нека објасни некој поискусен и поупатен. И вие што имате линкови за СПОРТКЛУБ и Арена, дајте наваму, не се правите педери :icon_mrgr:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Досега не сум ја искористил пцовкава зошто е премногу ама ова ги поминува сите граници и оние најголемите.

ДЕЦАТА ДА ВИ ПЦОВИСААТ У ДНЕВНА ГЛЕДАЈЌИ ТУРСКА СЕРИЈА КУРТОНИ ЕДНИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom