Абе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па...Суптилно онака кажува дека Атлетико не е голема екипа...шампионот на Шпанија пред Барса и Реал.
Забушава овој Њињо ...![]()
Значи... имате само две големи екипиАбе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па...
Голема екипа = екипа со мултимилионска фан база, масовно на цело село (свет).
Атлетико е далеку од тоа, барем засега, сеуште се eдничат со Давид вс. Голијат приказни, затоа се симпатични на „неутралците“, иако во Шпанија од инстанците веќе добиваат се поголем третман.
Нормално, али и втората класа од Ла Лига се појаки од Premier big 5.Значи... имате само две големи екипи![]()
Иван Мирчевски ќе да беше. Сака чоекот народот да го гледа, тоа што тој сака да го гледа. Племе и семе у секое време!кој?
Ќе има тема за тоа на форумов,да си поприкажеме кој на кого му е мајка,кој татко,и остали семејни вредности?ако нема со време да си идам на друг форумќе си гледаме репризи од Ѓерда у сабота и недела, што се секирате![]()
Гајле ми е ја сум од Тетово,нас закон не не фаќаДобро на народов кој дел од на територијата на Македонија не му е јасно па прашува а Макс ТВ да, а Бум не, а некој локален да?
Иван Смирчевскикој?
баш ме интересира што значи тоа С ?Средно име му е гарант, али кое?Иван Смирчевски![]()
Ја сеуште го немам совладано скроз на скроз ( не ми работи инфо за ТВ програмата на каналите), ама највеќе се снајдов гледајќи го типов на јутјуб и читајќи на една тема тука, на кајгана, иако не успеав преку тоа( не можам сега да ја најдам на форумов).Ќе мора да се снаоѓаме со тоа Коди, некој фин дечко да пише искуство и упатство за инсталирање, ако може преку тоа да се следи ќе биде одлично.