Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Суптилно онака кажува дека Атлетико не е голема екипа...шампионот на Шпанија пред Барса и Реал.
Забушава овој Њињо ... :D

Суптилно онака кажува дека Атлетико не е голема екипа...шампионот на Шпанија пред Барса и Реал.
Забушава овој Њињо ... :D

Абе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па... :brlav:

Голема екипа = екипа со мултимилионска фан база, масовно на цело село (свет).

Атлетико е далеку од тоа, барем засега, сеуште се eдничат со Давид вс. Голијат приказни, затоа се симпатични на „неутралците“, иако во Шпанија од инстанците веќе добиваат се поголем третман.

Абе и Блекбурн има освоено Премиер лига, па... :brlav:

Голема екипа = екипа со мултимилионска фан база, масовно на цело село (свет).

Атлетико е далеку од тоа, барем засега, сеуште се eдничат со Давид вс. Голијат приказни, затоа се симпатични на „неутралците“, иако во Шпанија од инстанците веќе добиваат се поголем третман.
Значи... имате само две големи екипи :свиркам:

ќе си гледаме репризи од Ѓерда у сабота и недела, што се секирате :masa:
Ќе има тема за тоа на форумов,да си поприкажеме кој на кого му е мајка,кој татко,и остали семејни вредности?ако нема со време да си идам на друг форум:notworthy:.

Инсталирајте си XBMC(Kodi). На јутјуб има туторијали како да се намести LIVETV со 1300 канали. И на форумов има тема.
Не е идеално. Ама ги има повеќето програми за фудбал: скајспорт, бт спорт, арените, спорт клуб, руските. У HD не се, барем јас не знам, ама во добар SD и Near HD се наоѓаат.
Еве јас така ги следам од кога ги нема спорт клуб на близу.

Едит: СпортКлуб и Арените и тука веќе не работат. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Добро на народов кој дел од на територијата на Македонија не му е јасно па прашува а Макс ТВ да, а Бум не, а некој локален да?
Гајле ми е ја сум од Тетово,нас закон не не фаќа:vozbud:

Иван Смирчевски :)
баш ме интересира што значи тоа С ?Средно име му е гарант, али кое?
Смрдеж?
Скамбег?
Свети Мирчевски?
Салмонела?
Sadistic personality disorder?
....

Ќе мора да се снаоѓаме со тоа Коди, некој фин дечко да пише искуство и упатство за инсталирање, ако може преку тоа да се следи ќе биде одлично.

Море да му ебем све по список,нека фатат нека сработаат нешто нека понудат нешто квалитетно па после нека кењаат и нека се бунат.Имало демократија у државава,имало кур мој.Да имаше ќе имавме право на избор,а не да ни наметнуваат што да гледаме.Реално не се надевајте ако гомнава решиле ќе ги укинат и ич око нема да им трепне,едино ако некој не се побуни,ама знаејќи какви шупци сме тешко.Гледајте викендов кој има,па после здравје ќе се дружиме нис кладилниците кој имаат дримбокс..[DOUBLEPOST=1422573178][/DOUBLEPOST]

Ќе мора да се снаоѓаме со тоа Коди, некој фин дечко да пише искуство и упатство за инсталирање, ако може преку тоа да се следи ќе биде одлично.

Ја сеуште го немам совладано скроз на скроз ( не ми работи инфо за ТВ програмата на каналите), ама највеќе се снајдов гледајќи го типов на јутјуб и читајќи на една тема тука, на кајгана, иако не успеав преку тоа( не можам сега да ја најдам на форумов).

1. Како да го подесиш: https://www.youtube.com/watch?v=9iQqPhYfHzc
2. Kako da инсталираш LIVE TV: https://www.youtube.com/watch?v=zr5DDuYtbu4 (тој линк не работи, еве ти нов: http://file.xbmcmxtv.com/stoked.m3u
3. Можеш да гледаш тв и преку адд-они. Phoenix, Navi X(ова е бучкуруш, ако се снајдеш, снајдеш, F.T.V, vdubt25 и др.

Поприлично е комплицирано, ама ако го средиш, ќе уживаш некое време. Ја го користам и за серии, музика, филмови и све живо, ништо веќе не симињам преку торент.

Го има и за андроид,iphone, па можеш да го поврзеш и со ТВ и да си стримаш ( ја користам HDMI со лап топ варијанта)
За по детално, нека објасни некој поискусен и поупатен. И вие што имате линкови за СПОРТКЛУБ и Арена, дајте наваму, не се правите педери :icon_mrgr:

Досега не сум ја искористил пцовкава зошто е премногу ама ова ги поминува сите граници и оние најголемите.

ДЕЦАТА ДА ВИ ПЦОВИСААТ У ДНЕВНА ГЛЕДАЈЌИ ТУРСКА СЕРИЈА КУРТОНИ ЕДНИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom