Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Толку од пратење фудбал сезонава, со стримови и не ми се замара на 2 минути да ми сецка и гаси, резултати.ком:tvg:

Koлку и да не го можам Дарко Плавшиќ со неговиот изразит хејт према Јунајтед, или летаргичниот Гојко кој како да дошол од погреб на мајка му, сепак, Спорт Клуб си е Спорт Клуб.
Имаат најави, имаат емисии од кои доста научив за спортска историја.

Преку чичо Глишо ако е на Македонски. Нашиве се толку неписмени што ЛШ се уклучуваат 2 минути пред почеток на пренос, без најава, без анализа. Појма немаат од форма на играчи, моментални вести. Неспремни, едноставно смешни.

Вишковиќ за сите наши коментатори е мисловна именка.

Просто, гледајки го Горан Стерјов како коментира тенис, ми иде да си бркнам со шестар у двете очи.

Кабловската на која плаќам претплата на диво ги пуштаат Спорт Клуб, Арените и Еуроспорт, и освен Арените, све пуштија у HD.

Пре би ги слушал пристрасниве Срби, отколку да пропуштам пола утакмица на стрим.

Последно уредено:
И ја не знам што ви смета Вишковиќ, има познавање типот, јес да има малце језив и глуп глас ама убаво коментира, статистики кажува, коментирање на ниво а не трескање глупости од ракав.

Го изедовме стапот другари и другарки, џабе кењаме сега.

Ебате прдежот држава ебате. Случајов е да му умре козата на комшијата, ништо друго.

Нели постираше на форумов пред некоја година или грешка сум?
Да бе тогаш Сампдорија Вердер кога играа квалификации за ЛШ, тој одлучи Партизан Андерлехт да се дава (за Партизан е). И се зачлени и фати да ги цитира сите, којзнае кај е темата. :D

Да бе тогаш Сампдорија Вердер кога играа квалификации за ЛШ, тој одлучи Партизан Андерлехт да се дава (за Партизан е). И се зачлени и фати да ги цитира сите, којзнае кај е темата. :D

Нека се уклучи пак сега маме да му изнаебам убаво. :pistoldz:

Нема што да се збори, Дамбо ја изеде кикиритката ...

Нема што да се збори, Дамбо ја изеде кикиритката ...
Има што да се збори. Коста е играчот кој отсега натака има крст на чело и медиумите со факели ќе го бркаат или дур не го избркаат од Англија, или дур не дојде некој бетер.

Роџерс нека почни да го игра Балотели редовно, нека се изглупира тој малце
Вака сите на Коста нафрлени :D

Ех, тоа е жртвата кога игра за „голем“ тим. :D

Лани правеше исти екцеси во Атлетико али никого не му сметаше тоа, напротив им беше интересно.*** И Симеоне да превземе некоја голема екипа и да продужи да го игра истиот тероризам, тек тогаш ќе биде хејтан. Вака е некојси нарко Робин Худ, или онака симпатична верзија на мафијашки кум со неговите пулени. :duel:

*** Лажам бе, не дека не сметало, него на никој не му беше гајле пошто никој не глеа Ла Лига. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom