Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Работата е ако пишеш Ливерпул е подобар од Арсенал или ако кажеш дека се тука негде ти автоматски си неписмен за фудбал и несмееш да коментираш у темава више. Тоа е логиката на навивачите на Арсенал на форумов(y)

Не можат веќе,нервозни се.Која година е по ред ова кај што се 4ти фаворити?

Али да ми солиш памет за Премиер Лига, кога сакаш. Од историја, тимој, играчи, тренери, судии. Не сум арогантен, али напрсти се бројат тие на форумот што знаат повеќе од мене ПЛ.

Еј каков моабет му сврти свака част.

Сеа јас ќе те проверам ти колку знаеш Англискава Лига.

1. Кога последен пат Черити Шилд или Комјутини Шилд(по ново) бил поделен меѓу клубовите и меѓу кои 2 клуба??
2.Кој клуб има постигнато најмногу хет-трика у ПЛ ??
3.Кој играч дал гол во Мерсисајд дербито а тоа време да би на позајмица во клубот??
4.Кој играч постигнал најмногу гола во изминатава сезона во кругот од 6 метри(јарди)
5.Колку играчи ја освоиле Премиер Лигата со 2 различни клуба.Хинт - 6 се вкупно ти набројми мин 4-ца.

Ако знаеш ова ашколсум ќе ти речам:)

Еј каков моабет му сврти свака част.

Сеа јас ќе те проверам ти колку знаеш Англискава Лига.

1. Кога последен пат Черити Шилд или Комјутини Шилд(по ново) бил поделен меѓу клубовите и меѓу кои 2 клуба??
2.Кој клуб има постигнато најмногу хет-трика у ПЛ ??
3.Кој играч дал гол во Мерсисајд дербито а тоа време да би на позајмица во клубот??
4.Кој играч постигнал најмногу гола во изминатава сезона во кругот од 6 метри(јарди)
5.Колку играчи ја освоиле Премиер Лигата со 2 различни клуба.Хинт - 6 се вкупно ти набројми мин 4-ца.

Ако знаеш ова ашколсум ќе ти речам:)

За се друго постои гугл....:)

Makedonec_7 пред 10м сум објавил..џабе гугл ајде певај:):D
--- надополнето: 13 август 2013 во 00:21 ---

Македонец7 коа ги прочитал прашањава:icon_lol:

Не го играм квизов што сте си го направиле ама од Тотенхем извадиле инфо дека овој новиов што им е, Етиен Капо им ги срушил сите рекорди на фитнес додека го извршувал медицинскиот преглед. Ќе видиме каква животиња зеле.

Работата е ако пишеш Ливерпул е подобар од Арсенал или ако кажеш дека се тука негде ти автоматски си неписмен за фудбал и несмееш да коментираш у темава више. Тоа е логиката на навивачите на Арсенал на форумов(y)

А каде тоа гледаш дека Ливерпул бил подобар од Арсенал жити се???
или да парафразирам еден ваш член од фан клубот : "Арсенал секоја година продава големи играчи и пак завршува во топ 4, ние еднаш двајца продадовме и се распаднавме"
Ливерпул со Суарез = 6 место
Ливерпул без Суарез >6 место
Арсенал без Рвп, Цеск, Насри и..... др. пак во топ 4.
Ете ја логиката бе братчт, проста е , само треба да ја сфатиш а не да си фантазираш.

Арсенал најјаки. Кој е како нив, единствена екипа која успеа да го порази Баерн минатата сезона :love:

Ова сезона дефинитивно е нивна :cool:

Да му оставиме ли време на Македонец до утре или доста му беше???..Онлајн цело време седеше чоекот па сеа се изгаси..хммм:)

А каде тоа гледаш дека Ливерпул бил подобар од Арсенал жити се???
или да парафразирам еден ваш член од фан клубот : "Арсенал секоја година продава големи играчи и пак завршува во топ 4, ние еднаш двајца продадовме и се распаднавме"
Ливерпул со Суарез = 6 место
Ливерпул без Суарез >6 место
Арсенал без Рвп, Цеск, Насри и..... др. пак во топ 4.
Ете ја логиката бе братчт, проста е , само треба да ја сфатиш а не да си фантазираш.

Јас сакам да си фантазирам бе и што ми можеш?:icon_lol: Демократија е ова и секој има право на свое мислење, не сакаш да ме читаш игнорирај ме:icon_lol:

Друго, ист е муабетот и со Арсенал и Ливерпул. Оти Арсенал толку понапред од Ливерпул? Ако одговорот е Суарез, да. Суарез е играчиште и Ливерпул многу зависи од него. Исто, ќе значи и премногу за Арсенал ако замине таму, слично на значењето на Ван Перси во Јунајтед. Искрено не сум во тек минатиов период со сите шпекулации и не знам дали има шанси Суарез да остане во Ливерпул, но ако остане, а притоа Арсенал не се засили, моја прогноза е дека Ливерпул ќе најмногу едно место поназад од Арсенал, а ако не се десеше ова со Суарез ќе реков дека и Ливерпул сигурно ќе гризе за ЛШ до крајот. Но колку еден играч од таа класа може да влијае врз тимот да оди нагоре/надолу видовме и лани. Така и со Арсенал сега, доколку го земат Суарез, тоа ги сместува цела скала погоре. Со Јаја Саного тешко леб вадење.

:noze:

Оти Арсенал толку понапред од Ливерпул е прашањето, прост е одговорот и не е Суарез, само погледни ја табелата од минатата сезона (да таа иста сезона во која Ливерпул го има Суарез а Арсенал не), погледни ги табелите и од минатите сезони и се ќе ти е јасно, последен пат завршиле во топ 4 во 2009 год (тој тим тогаш и овој сега составен од играчи од типот на Аспас, Ален, Хендерсон, Даунинг и сл. е разлика како земја и воздух)
--- надополнето: 13 август 2013 во 00:43 ---
Арсенал најјаки. Кој е како нив, единствена екипа која успеа да го порази Баерн минатата сезона :love:

Ова сезона дефинитивно е нивна :cool:

Чувајте си ја фразава, секоја година се посмешна и посмешна ви станува.
И да ние барем играме со big boys , вие не можете да се квалификувате ниту за little league :pos:

Koga ke procitam koga poveketo go pisuvaat Henderson kako da e nekoj igrac od tretoligaska ekipa i istiot nemal vrska vednas kosata mi se kreva....

Slednta e vasa, uzivajte. Kako uteha edinstveno moze da vi bide toa sto vo LS sekogas ste porazeni od sampionot :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom