Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.842
Јас сакам да си фантазирам бе и што ми можеш?Демократија е ова и секој има право на свое мислење, не сакаш да ме читаш игнорирај ме
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам да си фантазирам бе и што ми можеш?Демократија е ова и секој има право на свое мислење, не сакаш да ме читаш игнорирај ме
![]()
Стварно сила било да земаш 250,000 неделно. Си потпишал договор, кој го тераше, нека седи сега ако мислат да го чуваат. Нека учи од другар му Хајнце како не треба.
Не сфаќам, Суарез си потпиша лани како попче, да не не знаеше дека има промена во менаџментот на клубот и играчкиот кадар па да очекува одма ЛШ?
А и професионалец е, глупи се муабетите дека немало да се залага, не знам што. Може нема да слави голови и да се смее како надуван ама дека ќе промашувал намерно или ќе давал автоголови е тоа е смешно. Само идиоти како Галас го можат тоа, затоа и смени 450 клуба.
Значи требаше уште пред 2 години да го продадат..за тие 2 сезони Руни даде 60 и кусур гола ..од инат водење зашто не го продале..
Еј каков моабет му сврти свака част.
Сеа јас ќе те проверам ти колку знаеш Англискава Лига.
1. Кога последен пат Черити Шилд или Комјутини Шилд(по ново) бил поделен меѓу клубовите и меѓу кои 2 клуба??
2.Кој клуб има постигнато најмногу хет-трика у ПЛ ??
3.Кој играч дал гол во Мерсисајд дербито а тоа време да би на позајмица во клубот??
4.Кој играч постигнал најмногу гола во изминатава сезона во кругот од 6 метри(јарди)
5.Колку играчи ја освоиле Премиер Лигата со 2 различни клуба.Хинт - 6 се вкупно ти набројми мин 4-ца.
Ако знаеш ова ашколсум ќе ти речам![]()
Ти читаш ли некогаш што ти се пишува или само цитираш без веза?Добро ај сеа јас сум крив што не сака Руни да седи во Јунајтед... :S
Зошто ми го зборуваш ова, како да не сум информиран колку зема пари...?
Како прво различна е ситуацијата од Суарез до Руни така да сите споредби меѓу нив се неважни...
.
Ејјј на Туре само не ми текна, за Клиши ми светна дека прочитав негде по форумов фан на Арсенал кога замина Клиши дека бил уште тој останат од непобедливитеЕ сеа морам вака сам да си ги одговорам кога Македонецот го нема 1 саат да ги најде т.е одговори прашањава..
1.Арсенал и Тотенхем 1991
2.Арсенал(34)
3.Анелка ,кога беше на позајмица у Ливерпул.
4.Жиру(8 вкупно гола)
5.Ешли Кол,Клиши,Туре,Тевез..
Сите прашања некако имаат поврзаност со Арсенал т.е клубот за кој навиваш...ич да не те прашувам тогаш за Нотингем Форест![]()
Koga ke procitam koga poveketo go pisuvaat Henderson kako da e nekoj igrac od tretoligaska ekipa i istiot nemal vrska vednas kosata mi se kreva....
Slednta e vasa, uzivajte. Kako uteha edinstveno moze da vi bide toa sto vo LS sekogas ste porazeni od sampionot![]()
Ти читаш ли некогаш што ти се пишува или само цитираш без веза?
Со сила убавина не бивало, ти да не мислиш дека ги камшикуваат Руни и Суарез? И Модриќ после пропаднатиот трансфер во Челзи сите викаа дека ќе паднел, ќе протестирал не знам што и пак им беше најдобар играч наредната сезона и како бонус и фантасично ЕП изигра. Професионалци се тие, ќе играат.
Многу се правите паметни вие, стварно. Сеа ја немам право да имам сопствено мислење? И ти да ме правиш будала што мислам исто како 90% од фановите тука кои не навиваат за Арсенал? Не сум само јас многумина го пишуваат истото и што? И тие се во светот на бајките? Само вие сте паметни? Иди шетај, не ме цитирај више!