Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не може Челзи да е прв фаворит, со олку млад состав. Минатите две сезони беа период на адаптација и смена на генерации, ама и оваа се сменија многу работи, дојдоа нови млади играчи, па можеби тој процес ќе потрае. А, фаворит од сенка, е. И тоа како.
Не дека барам оправдувања и не дека не очекувам да бидеме шампиони, ама дека убедливо сме најголеми фаворити, не сме. Тука се и Сити рамо до рамо, а не смее да се заборави во никој случај и актуелниот шампион. Шампион не смее да се отпише никогаш и никаде.

И да. Подосадни расправии од оние на фановите на Арсенал и Ливерпул нема! Подобро да гледам хрчаци кај што се ебат.

Стварно сила било да земаш 250,000 неделно. Си потпишал договор, кој го тераше, нека седи сега ако мислат да го чуваат. Нека учи од другар му Хајнце како не треба.

Не сфаќам, Суарез си потпиша лани како попче, да не не знаеше дека има промена во менаџментот на клубот и играчкиот кадар па да очекува одма ЛШ?

А и професионалец е, глупи се муабетите дека немало да се залага, не знам што. Може нема да слави голови и да се смее како надуван ама дека ќе промашувал намерно или ќе давал автоголови е тоа е смешно. Само идиоти како Галас го можат тоа, затоа и смени 450 клуба.

Добро ај сеа јас сум крив што не сака Руни да седи во Јунајтед... :S
Зошто ми го зборуваш ова, како да не сум информиран колку зема пари...?

Како прво различна е ситуацијата од Суарез до Руни така да сите споредби меѓу нив се неважни...
--- надополнето: 13 август 2013 во 00:55 ---
Значи требаше уште пред 2 години да го продадат..за тие 2 сезони Руни даде 60 и кусур гола ..од инат водење зашто не го продале..

Пред две години Руни си изигра тактика толку добра што веќе заработува астрономски суми, па оттука си продолжи да игра во Јунајтед. Му тежеше на плеќи Јунајтед веќе да го носи, бараше нови засилувања, ги доби. Штета што сеуште е незадоволен, а не знам точно што е тоа што го разочарува, но покрај сите напори ако сеуште не сака да остане или да игра за Јунајтед би требало да го "избркаат".

Патем, не беше муабетот Руни, туку Суарез.

Еј каков моабет му сврти свака част.

Сеа јас ќе те проверам ти колку знаеш Англискава Лига.

1. Кога последен пат Черити Шилд или Комјутини Шилд(по ново) бил поделен меѓу клубовите и меѓу кои 2 клуба??
2.Кој клуб има постигнато најмногу хет-трика у ПЛ ??
3.Кој играч дал гол во Мерсисајд дербито а тоа време да би на позајмица во клубот??
4.Кој играч постигнал најмногу гола во изминатава сезона во кругот од 6 метри(јарди)
5.Колку играчи ја освоиле Премиер Лигата со 2 различни клуба.Хинт - 6 се вкупно ти набројми мин 4-ца.

Ако знаеш ова ашколсум ќе ти речам:)

Е сеа морам вака сам да си ги одговорам кога Македонецот го нема 1 саат да ги најде т.е одговори прашањава..

1.Арсенал и Тотенхем 1991
2.Арсенал(34)
3.Анелка ,кога беше на позајмица у Ливерпул.
4.Жиру(8 вкупно гола)
5.Ешли Кол,Клиши,Туре,Тевез..

Сите прашања некако имаат поврзаност со Арсенал т.е клубот за кој навиваш...ич да не те прашувам тогаш за Нотингем Форест:)

Добро ај сеа јас сум крив што не сака Руни да седи во Јунајтед... :S
Зошто ми го зборуваш ова, како да не сум информиран колку зема пари...?

Како прво различна е ситуацијата од Суарез до Руни така да сите споредби меѓу нив се неважни...
.
Ти читаш ли некогаш што ти се пишува или само цитираш без веза? :eek:

Со сила убавина не бивало, ти да не мислиш дека ги камшикуваат Руни и Суарез? И Модриќ после пропаднатиот трансфер во Челзи сите викаа дека ќе паднел, ќе протестирал не знам што и пак им беше најдобар играч наредната сезона и како бонус и фантасично ЕП изигра. Професионалци се тие, ќе играат.

Е сеа морам вака сам да си ги одговорам кога Македонецот го нема 1 саат да ги најде т.е одговори прашањава..

1.Арсенал и Тотенхем 1991
2.Арсенал(34)
3.Анелка ,кога беше на позајмица у Ливерпул.
4.Жиру(8 вкупно гола)
5.Ешли Кол,Клиши,Туре,Тевез..

Сите прашања некако имаат поврзаност со Арсенал т.е клубот за кој навиваш...ич да не те прашувам тогаш за Нотингем Форест:)
Ејјј на Туре само не ми текна, за Клиши ми светна дека прочитав негде по форумов фан на Арсенал кога замина Клиши дека бил уште тој останат од непобедливите :D другите кои не си ги набројал беа Хенинг Берг и Анелка, ама добро овој првиов само фанови на Ман Утд може би им текнало :)

Многу се правите паметни вие, стварно. Сеа ја немам право да имам сопствено мислење? И ти да ме правиш будала што мислам исто како 90% од фановите тука кои не навиваат за Арсенал? Не сум само јас многумина го пишуваат истото и што? И тие се во светот на бајките? Само вие сте паметни? Иди шетај, не ме цитирај више!

Koga ke procitam koga poveketo go pisuvaat Henderson kako da e nekoj igrac od tretoligaska ekipa i istiot nemal vrska vednas kosata mi se kreva....

Slednta e vasa, uzivajte. Kako uteha edinstveno moze da vi bide toa sto vo LS sekogas ste porazeni od sampionot :icon_lol:

Добро ај да не ти се крева коса, запознај не нас кој е тој големиот Хендерсон, дај извади ми статистика во што е толку добар (и спореди ја статистиката со другите играчи од ПЛ на негова позиција)

Ти читаш ли некогаш што ти се пишува или само цитираш без веза? :eek:

Со сила убавина не бивало, ти да не мислиш дека ги камшикуваат Руни и Суарез? И Модриќ после пропаднатиот трансфер во Челзи сите викаа дека ќе паднел, ќе протестирал не знам што и пак им беше најдобар играч наредната сезона и како бонус и фантасично ЕП изигра. Професионалци се тие, ќе играат.

Па ти мене што ме цитираш за Руни, кога јас само коментирав за Суарез, кратко и јасно без полемизирање, џомити вие знајте што се дешава во клубот и поради кои причини Руни сака да си замини од Јунајтед (не ми се јасни, а и не ми е гајле сега засега). Додека пак од друга страна Суарез јасно и гласно кажа дека сака да игра во ЛШ, иако пред тоа се жалеше само за медиумите во Англија....

Во случајов како што реков Ливерпул губи и тачка

Многу се правите паметни вие, стварно. Сеа ја немам право да имам сопствено мислење? И ти да ме правиш будала што мислам исто како 90% од фановите тука кои не навиваат за Арсенал? Не сум само јас многумина го пишуваат истото и што? И тие се во светот на бајките? Само вие сте паметни? Иди шетај, не ме цитирај више!

Како што кажа и ти погоре ова е демократија и ќе те цитирам колку сакам :icon_lol:
И дај кажи ми од кај ја извади бројкава 90 % жити се :tapp:, зошто ја колку што ги читам предвидувањата напишани на темава, речиси никој да не прогнозира дека Ливерпул ќе заврши пред Арсенал сезонава.

Добро ај да не ти се крева коса, запознај не нас кој е тој големиот Хендерсон, дај извади ми статистика во што е толку добар (и спореди ја статистиката со другите играчи од ПЛ на негова позиција)

Eva na primer ova. Statistikata kaj Vilser za golovite e epten dobra :icon_lol:

BOT9OeVCIAI-p07.png

Знаеш дека новата сезона во Премиер лигата е right around the corner кога дебилни расправии и постови се појавуваат на секој втор пост.

Какви глупости прочитав на последниве неколку страни тоа е...

Eva na primer ova. Statistikata kaj Vilser za golovite e epten dobra :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 69935

Што ми даваш статистика за Вилшер за минатата сезона во која половина беше повреден, а другата половина се враќаше во форма.
Реков статистика од најголем број на играчи што играат негова позиција (а не играчи што се врсници со години)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom