Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти Арсенал толку понапред од Ливерпул е прашањето, прост е одговорот и не е Суарез, само погледни ја табелата од минатата сезона (да таа иста сезона во која Ливерпул го има Суарез а Арсенал не), погледни ги табелите и од минатите сезони и се ќе ти е јасно, последен пат завршиле во топ 4 во 2009 год (тој тим тогаш и овој сега составен од играчи од типот на Аспас, Ален, Хендерсон, Даунинг и сл. е разлика како земја и воздух)

Океј, лани имаа нов менаџер (кој по се изглед не знаеше што прави на почетокот па после малку се среди) и зимата добија добро засилување во Стариџ. А и Аспас е сосема солиден играч и повеќе „би се крстел“ во него отколку во ланските „феномени“ на Ливерпул: Џонџо Шелви и Сусо.

Според мене нема многу разлика кај Арсенал и Ливерпул, и ако Суарез остане и игра ко лани, и разликата на табелата нема да биде голема.

Но, чудна сезона не очекува барем според вас фановиве на премиерлигашките тимови. Никој не се става самиот во фаворитска улога. Чудно. :D

Е сеа морам вака сам да си ги одговорам кога Македонецот го нема 1 саат да ги најде т.е одговори прашањава..

1.Арсенал и Тотенхем 1991
2.Арсенал(34)
3.Анелка ,кога беше на позајмица у Ливерпул.
4.Жиру(8 вкупно гола)
5.Ешли Кол,Клиши,Туре,Тевез..

Сите прашања некако имаат поврзаност со Арсенал т.е клубот за кој навиваш...ич да не те прашувам тогаш за Нотингем Форест:)

We have a нуклеарен физичар на форумов :)

ланските „феномени“ на Ливерпул: Џонџо Шелви и Сусо.
Ова ми боди очи ептен.

Ај првиот ќе разберам но шо му фали на вториот?

Јас сум убеден дека го немаш гледано Ливерпул повеќе од 7-8 пати минатата сезона штом пишуваш вака. И зимата не добивме едно, туку две одлични засилувања.

Океј, лани имаа нов менаџер (кој по се изглед не знаеше што прави на почетокот па после малку се среди) и зимата добија добро засилување во Стариџ. А и Аспас е сосема солиден играч и повеќе „би се крстел“ во него отколку во ланските „феномени“ на Ливерпул: Џонџо Шелви и Сусо.

Според мене нема многу разлика кај Арсенал и Ливерпул, и ако Суарез остане и игра ко лани, и разликата на табелата нема да биде голема.

Но, чудна сезона не очекува барем според вас фановиве на премиерлигашките тимови. Никој не се става самиот во фаворитска улога. Чудно. :D

Скромноста ни е јака особина:pos:,или па можеби и не:D

Ова ми боди очи ептен.

Ај првиот ќе разберам но шо му фали на вториот?

Јас сум убеден дека го немаш гледано Ливерпул повеќе од 7-8 пати минатата сезона штом пишуваш вака. И зимата не добивме едно, туку две одлични засилувања.

Абе види, Сусо е талент, исто и Стерлинг, ама Вие го величевте до степен до кој испаѓа смешно. За Кутињо, момакот е ко Вилшер, додека не заокружи цела сезона без пехови, не ми е сигурен. А дека со Стариџ и Аспас се понепреценети трансфер (и подобри со тоа) од Хендерсон, Керол и Даунинг, тоа дефинитивно се.

Да го гледате „Големиот Гетсби“ со Ди Каприо. Офф топик.

Многу нешта ќе ви станат јасни.

Абе види, Сусо е талент, исто и Стерлинг, ама Вие го величевте до степен до кој испаѓа смешно. За Кутињо, момакот е ко Вилшер, додека не заокружи цела сезона без пехови, не ми е сигурен. А дека со Стариџ и Аспас се понепреценети трансфер (и подобри со тоа) од Хендерсон, Керол и Даунинг, тоа дефинитивно се.

Сусо е еден од подобрите млади играчи во ПЛ. Не така залудно е во репрезентацијата на Шпанија(19) каде си игра редовно и е еден од главните играчи. Него и Кутињо не ги чепкај, не можам да гледам постови каде се омаловажуваат :D

А од оние 3 англичани, 2 веќе ги нема кај нас. Оној квалитетниот почна да си фаќа место у тимот и е еден од најпотценетите играчи. Имам приметено дека барем 3-4 пати имаш напишано против Хендерсон и ептен си грешка.

MdojImI.png

Ех, се сеќавам на моментов како вчера да беше. Како 5-6 детенце тогаш, Рамирес беше препознаван како "новиот Меси". На крај испадна копач, ама добар фудбалер во секој случај.

Уште има такви што мислат дека Вилшер поише го бива од Хендо, а? :)

Уште ми е чудно како навивачите на Ливпул неможат да прифатат дека се екипа во рангот на Вест Бром и Свонси. :confused:

Знаеш дека новата сезона во Премиер лигата е right around the corner кога дебилни расправии и постови се појавуваат на секој втор пост.

Какви глупости прочитав на последниве неколку страни тоа е...

А од тебе ниеден пост, човек да не поверува... :unsure:

До фановите на Арсенал, најдете си некој на свое рамниште да се препукувате за тоа кој клуб бил поголем/подобар, еве со Ман.Утд на пример, тоа со Ливерпул ти е исто сега да им отидам јас на Интер или Сасуоло да ги заебавам дека биле послаби... нема да е фер...

Уште ми е чудно како навивачите на Ливпул неможат да прифатат дека се екипа во рангот на Вест Бром и Свонси. :confused:
Пак ќе го поставам тоа прашање на кое никој никако да ми даде одговор. Што имаат толку ВБА и Свонси, а што нема Ливерпул? Или подобро, што имаат ВБА и Свонси за да бидат толку лесно споредени со Ливерпул?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom