Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реално ова на навивачиве на Ливерпул е тешење и избегнување на вистината. Ни Суарез ќе си задржи на цена ни ќе даде 20+ гола. А тешко и да остане.
Ќе почекаме да видиме сепак што ќе се случи па после ќе дискутираме за ситуацијава вака џабе кога се се сведува на "Aко"

Ништо не губиме само може да добиеме. Суарез да се продаде под 30м неможе(купен е за 20 такада пак ќар) . 20-30 гола у сите конкуренции ќе даде и со една скршена нога ако игра.Можеме само да добиеме со неговото останување.Исто како што и Тотенхем би бил појак со Бејл у тим иако тој би сакал да си оди.

Сигурно во Арсенал нема да зафрши. ;)
Типот е фан на Арсенал,не на Ливерпул.

И мене нешто не ми одеше со Пирес како аватар ама ајде :icon_mrgr:

Не е важно, муабетот ми беше дека Матри нема да ја напушти Италија, освен ако Ливерпул одврзе ќесето што не ми се верува.

Значи требаше уште пред 2 години да го продадат..за тие 2 сезони Руни даде 60 и кусур гола ..од инат водење зашто не го продале..

Фергусон неможе да го споредуваш со Роџерс и Мојс овие двајца негледам како би ги убедиле да останат Руни и Суарез

Ништо не губиме само може да добиеме. Суарез да се продаде под 30м неможе(купен е за 20 такада пак ќар) . 20-30 гола у сите конкуренции ќе даде и со една скршена нога ако игра.Можеме само да добиеме со неговото останување.Исто како што и Тотенхем би бил појак со Бејл у тим иако тој би сакал да си оди.
Може да добиете ако го продадете :) На долгорочен план после година, две ќе се каете што не сте го продале :)

Може да добиете ако го продадете :) На долгорочен план после година, две ќе се каете што не сте го продале :)

Нема што да се купи со парите ,еве да речеме ќе земат 50м од него и кој ќе донесат??? Све е или продадено,Солдано отиде,Кавани отиде,Тевез отиде,Игуаин отиде све од нападот што беше на продавање веќе си сменија клубови.Такада подобро следната сезона да земат 30-40м а да има 3-4 добри шпица за купување него годинава да земат 50 и да ги лупнат на Кваљарела.

Да.

Сосила убајна не бидува.
Стварно сила било да земаш 250,000 неделно. Си потпишал договор, кој го тераше, нека седи сега ако мислат да го чуваат. Нека учи од другар му Хајнце како не треба.

Не сфаќам, Суарез си потпиша лани како попче, да не не знаеше дека има промена во менаџментот на клубот и играчкиот кадар па да очекува одма ЛШ?

А и професионалец е, глупи се муабетите дека немало да се залага, не знам што. Може нема да слави голови и да се смее како надуван ама дека ќе промашувал намерно или ќе давал автоголови е тоа е смешно. Само идиоти како Галас го можат тоа, затоа и смени 450 клуба.

И мене нешто не ми одеше со Пирес како аватар ама ајде :icon_mrgr:

Не е важно, муабетот ми беше дека Матри нема да ја напушти Италија, освен ако Ливерпул одврзе ќесето што не ми се верува.

Да се банира од темата !!!! Ме навреди дека сум навивач на Ливерпул.

Ајде модераторчиња !!!

Тој мора да тренира затоа што може да го тужи Ливерпул, е сеа баш не знам како оди таа процедура ама ми се чини таков случајот беше со Пандев и Лацио...

Ниту Англија е Италија, ниту Арсенал ја има моќта што тогаш ја имаше Интер. Ако стигне работава до арбитража на ФА, Суарез ќе го јаде по којзнае кој пат.

Ниту Англија е Италија, ниту Арсенал ја има моќта што тогаш ја имаше Интер. Ако стигне работава до арбитража на ФА, Суарез ќе го јаде по којзнае кој пат.

Само што во тој случај ние ќе викаме „ако му е“ а останатите ќе го бранат :D

Само што во тој случај ние ќе викаме „ако му е“ а останатите ќе го бранат :D

Јас сум на страната на Ливерпул за ова. Сакам да го видам човекојадецот надвор од Премиер лига. :D

Сега ќе биди интересно со Ливерпул, Роџерс изиграва некој каубоец, барал да се извини Суарез, Суарез несака да се извини и од целата ситуација Ливерпул пак ќе си остани со прстот в уста.
Значи дури не се извини Суарез тој нема да заигра пак, то ќе се пролонгира максуимум до на зима и на суд ќе добие Суарез и ќе замини за ниска сума.
Друго сценарио, намерно го држат Суарез, за да на 31 Август го продадат и автоматски тој станва предавник, затоа што си заминва во 5 до 12, навивачите го плукат него, а газдите си тријат раце со 50м, кои нема време да се потрошат за замена.
Далеку е Ливерпул од топ 4.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom