Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да да, ти текнува на изјавите....хахахаха

Не ми се верува, се утепа од плачење, како тоа не сакал ќерката да му расте во окружување каде што татко и бил омаловажуван. Жена му се потресувала...ццц

2

~2A

Гостин
^

Доколку замине во клуб во странство, ќе го разберам на некој начин. НЕ Е СЕ ВО ПАРИТЕ.

Но, доколку се жали од медиумите во Англија, а истовремено побара трансфер во било која Англиска екипа... (n)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
И Леви на Модрич му вети кога го молеше за Челзи.
#FREESUAREZ

S

Stivie G

Гостин
Се отвара патот Кутињо уште сезонава да стане најдобар играч у ПЛ :vozbud:.
Ајде,Суарез и Бејл нека си фаќат патот кон Шпанија и да го ослободат престолот (y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
После ова богами...

... жално. Мислам кој друг клуб би направил вакво нешто за тебе ако си обвинет за расизам. Озбилно бе тикво една, размисли малце шо праиш...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава. :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава. :)
https://twitter.com/KOPWATCH/status/364891246835154945/photo/1

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Он е играч на ливерпул и има договор со нив. И по 100 судови да се влече ако ливерпул не сака нема да го даде

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И јас лани имав надеж,се до моментот кога Јуда го објави писмото.
Од вечерва сум сигурен дека доаѓа Суарез во Арсенал. :vozbud:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Он е играч на ливерпул и има договор со нив. И по 100 судови да се влече ако ливерпул не сака нема да го даде
Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Абе реално Суарез е играч кој има право да си бара играње во ЛШ. Ливерпул неможе да му го овозможи тоа, и дури и без сите проблеми што си ги направи, ќе беше сфатливо да сака да си оди. А тоа што Арсенал испратиле понуда за него, немора да значи дека он сака да оди во Арсенал. Нека си ја бара среќата надвор. А ако случајно направи трансфер во друг клуб од Англија, секакви реакции од фановите на Ливерпул ќе бидат оправдани.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...

Чмаеше пола година, па го пуштија.

Зошто Англија просто го обожава Суарез, верувам дека ќе чмае повеќе :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.379
Поени од реакции
12.812
од тексот погоре на предходната страна
"I have the club's word and we have the written contract and we are happy to take this to the Premier League for them to decide the case but I do not want it to come to that," he said.

"They gave me their word a year ago and now I want them to honour that. And it is not just something verbal with the coach but something that is written in the contract. I'm not going to another club to hurt Liverpool."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom