Mnogu se glupi be. A koga ke ti tekne deka imaat po pet advokati negdeBut they promised me...![]()
https://twitter.com/KOPWATCH/status/364891246835154945/photo/1Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава.![]()
Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава.![]()
Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...Он е играч на ливерпул и има договор со нив. И по 100 судови да се влече ако ливерпул не сака нема да го даде
Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...
од тексот погоре на предходната страна