G
Geezer
Гостин
Леле, леле. Суарез и Вилшер. Напрајте анкета и во петте наведени опции, нека стои само Арсенал.
Од ФБ го извадив, денешна изјава на ХенриМене не ми се верува да има писмен договор. Да имаше сигурно ќе направеше нешто до сега по драстично.
Сега Ливерпул паметно треба да постапи и да извлече некоја солидна сума од некоја екипа и со тие пари навремено да си го засили тимот.
Нема да го продадеме нашиот најдобар играч''
Не се надевај на оваа ситуација. У Ливерпул веќе ни фановите, ни Роџерс ни никој не го сака Торес назад. И да занемариме фактот дека не шитна, веќе е големо дрво, плус тоа што не се совпаѓа у трансфер филозофијата...И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!
Најозбилно, имам лошо пречуство дека така некако ќе заврши сагата. Ама у случај па да биди во наша полза... лелеИма други опции ако не Торес. Де Брујн на пример
Не за џабе Мурињо и Велемајсторот се добри пријатели. Ќе ја договорат тие и ќе го извисат Венгер![]()