Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Geezer

Гостин
Леле, леле. Суарез и Вилшер. Напрајте анкета и во петте наведени опции, нека стои само Арсенал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кои комедии ќе се случуваат во темава ако Суарез не потпише за Арсенал :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Али мора да се признае дека и ние многу заебавме. Значи Суарез кога дојде, уште пред да го направи дебито на официјалната страна имаше барање од фановите да постираат песни за новиот Kop Idol. После со расизмот секој фан на Ливерпул го бранеше, па и тимот застана со маички. Коа не се поздрави со Евра пак го браневме. И Иванович коа го гризна пак никој ништо не презеде против него. Едноставно дозволивме Суарез да се осеќа дека е поголем од клубот и може да праи шо сака, затоа и вака ни враќа. Памет за другпат, не величиш и слепо браниш некој све дур не ти ја докаже лојалноста.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Moze da zapocne sudski proces ako stvarno ova e vpisano vo dogovorot, ako e verbal agreement moze samo da se slika. No i da e navistina taka i da zapocne sudski proces trebalo malku porano da mu tekne.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Суарез плаче за трансфер во Арсенал:eek:,некако како чукнат ми делува,му удрело ова сонцево у глава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене не ми се верува да има писмен договор. Да имаше сигурно ќе направеше нешто до сега по драстично.

Сега Ливерпул паметно треба да постапи и да извлече некоја солидна сума од некоја екипа и со тие пари навремено да си го засили тимот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене не ми се верува да има писмен договор. Да имаше сигурно ќе направеше нешто до сега по драстично.

Сега Ливерпул паметно треба да постапи и да извлече некоја солидна сума од некоја екипа и со тие пари навремено да си го засили тимот.
Од ФБ го извадив, денешна изјава на Хенри

Џон Хенри кој утре за прв пат по 13 месеци ќе биде присутен на натпревар на Ливерпул денеска во Осло изјави:

"Незнам зошто луѓето постојано не прашуваат дали ќе го продадеме клубот и дали ќе го продадеме Луис Суарез. Едноставно е, ние нема да го направиме тоа! Ние сакаме да купуваме играчи а не да продаваме. Нема да го продадеме нашиот најдобар играч''

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Со Фабрегас имаше слична ситуација, имале договор со Венгер за уште една година да остане во Арсенал летото кога првпат Барселона испрати понуда, и остана уште една година и после Венгер не се праваше наудрен како Брендан, го пушти иако имаше договор уште неколку години мислам.

Така да Брендан и Ливерпул мораат да се помират со ова, а дали ќе биде Арсенал или некој друг клуб ќе видиме, еве го мојот коментар од нашиот фан клуб шо го напишав:

Според мене работата не е готова, јас не сум убеден дека Суарез баш сака во Арсенал, сака во друг клуб што игра во ЛШ. Пред се, ние уште не сме квалификувани во ЛШ.

Второ, Ливерпул секако ќе се обидат да го продадат надвор од Англија, иако Суарез изјавува дека сака да игра во Англија.

Трето, сеуште тешко ми е да поверувам дека Венгер ќе даде толку пари за еден играч, особено за играч со карактер како Суарез.

И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!
Не се надевај на оваа ситуација. У Ливерпул веќе ни фановите, ни Роџерс ни никој не го сака Торес назад. И да занемариме фактот дека не шитна, веќе е големо дрво, плус тоа што не се совпаѓа у трансфер филозофијата...

S

Stivie G

Гостин
Има други опции ако не Торес. Де Брујн на пример :icon_lol:
Не за џабе Мурињо и Велемајсторот се добри пријатели. Ќе ја договорат тие и ќе го извисат Венгер :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја Суарез не би го дал у Челзи за било кој нивни играч...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Има други опции ако не Торес. Де Брујн на пример :icon_lol:
Не за џабе Мурињо и Велемајсторот се добри пријатели. Ќе ја договорат тие и ќе го извисат Венгер :D
Најозбилно, имам лошо пречуство дека така некако ќе заврши сагата. Ама у случај па да биди во наша полза... леле :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom