Ubavo si e definirano sto smeta. Forum e platforma za diskusija, postavuvanje slikicki na DeviantArt, Flickr, imgur i kade ne. Seir slikicki za da znaeme kolku nekoj znae da barata so Google ne e potrebno. Koj nasol nekoja dobra seir slika - ima tema kade da si ja postavi, neka si ja postavi.Не можеш вака да кажеш пошто не е како 100% од членовите на темава да зборат исто цело време. На едни едно им смета, на други друго. Затоа никад не може секој да биде задоволен, не е пошто ја или некои трети таму го мењаваат мислењето цело време![]()
Се надевам све ова не ми беше реплика на моево мислење, ја останувам воздржан во однос на "новите" правила, ваше е да ги поставите, мое е дали ќе се придржувам до нив или не и какви последици би имало од тоа. Само сакав да потенцирам дека не можеш просто да кажеш дека "или сите сакаме, или сите нејќеме" пошто сите сме субјективни и секад нешто ќе смета. Една група има едно мислење за тоа, друга друго и не, нема шанси да им угодите на сите, а тоа не е пошто сме ко жена у ПМС туку ради причините кои ги истакнав претходноUbavo si e definirano sto smeta. Forum e platforma za diskusija, postavuvanje slikicki na DeviantArt, Flickr, imgur i kade ne. Seir slikicki za da znaeme kolku nekoj znae da barata so Google ne e potrebno. Koj nasol nekoja dobra seir slika - ima tema kade da si ja postavi, neka si ja postavi.
Za provokacii ne pravam muabet, vsusnost, forumot i se zasnova na provokacii vo sekakvi temi.
dragonsky ne mi vleze samo toj post vo oko, ako primetivte vcera go snema od temava postot na fanot na Spurs koj postavi slika za replika
Site ste dovolno vozrasni i dobro znaete na sto mislime so Peja989 . Zosto koga ke se napalite po temive, polno e sandacevo so "vidi onoj sto mi pisa, vidi ovoj sto mi vrati. " poraki.
Ili ke se navreduvate i nema da prijavuvate na sekoe mislenje, ili ke pocituvate pravila. A prvovo znam deka ne valja, zosto kako sto rekov, eden den covek da ne se logira na forumov, polno e sandaceto so kukam placham poraki.
Move on.
Пријателе, јас од кога следам премиер лига темата, сфатив дека не постојат офф топик муабети. Овде се е он топикЗначи слики не е дозволено а провоцирање и оф-топик муабети се дозволени.
он-топик: Новиов анимиран за Justice League е интересно филмче.