Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, ти текнува на изјавите....хахахаха

Не ми се верува, се утепа од плачење, како тоа не сакал ќерката да му расте во окружување каде што татко и бил омаловажуван. Жена му се потресувала...ццц

^

Доколку замине во клуб во странство, ќе го разберам на некој начин. НЕ Е СЕ ВО ПАРИТЕ.

Но, доколку се жали од медиумите во Англија, а истовремено побара трансфер во било која Англиска екипа... (n)

И Леви на Модрич му вети кога го молеше за Челзи.
#FREESUAREZ

Се отвара патот Кутињо уште сезонава да стане најдобар играч у ПЛ :vozbud:.
Ајде,Суарез и Бејл нека си фаќат патот кон Шпанија и да го ослободат престолот (y)

После ова богами...

article-2083135-0F436D2100000578-256_468x286.jpg

6a0115709f071f970b0162fe27eeca970d.jpe

PA-12343417-390x285.jpg

... жално. Мислам кој друг клуб би направил вакво нешто за тебе ако си обвинет за расизам. Озбилно бе тикво една, размисли малце шо праиш...

Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава. :)

Незнам што ви се муабетиве погоре дека постоел само усмен договор кога Суарез и неговиот агент тврдат дека постои во договорт некоја си клаузола,истото го кажа и Дамиен Комоли.Плус неговиот агент ги извести Арсенал да достават понуда над 40м фунти за да ја активират клаузолата,е сега можно е Ливерпул да матат нешто,затоа Суарез може на суд да ја однесе работава. :)
https://twitter.com/KOPWATCH/status/364891246835154945/photo/1

Он е играч на ливерпул и има договор со нив. И по 100 судови да се влече ако ливерпул не сака нема да го даде

И јас лани имав надеж,се до моментот кога Јуда го објави писмото.
Од вечерва сум сигурен дека доаѓа Суарез во Арсенал. :vozbud:

Он е играч на ливерпул и има договор со нив. И по 100 судови да се влече ако ливерпул не сака нема да го даде
Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...

Абе реално Суарез е играч кој има право да си бара играње во ЛШ. Ливерпул неможе да му го овозможи тоа, и дури и без сите проблеми што си ги направи, ќе беше сфатливо да сака да си оди. А тоа што Арсенал испратиле понуда за него, немора да значи дека он сака да оди во Арсенал. Нека си ја бара среќата надвор. А ако случајно направи трансфер во друг клуб од Англија, секакви реакции од фановите на Ливерпул ќе бидат оправдани.

Не е баш така искрено. Ете со Пандев у Лацио шо се деси...

Чмаеше пола година, па го пуштија.

Зошто Англија просто го обожава Суарез, верувам дека ќе чмае повеќе :)

од тексот погоре на предходната страна
"I have the club's word and we have the written contract and we are happy to take this to the Premier League for them to decide the case but I do not want it to come to that," he said.

"They gave me their word a year ago and now I want them to honour that. And it is not just something verbal with the coach but something that is written in the contract. I'm not going to another club to hurt Liverpool."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom