Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
jas pak samo za posleden pat da potsetam deka redenje sliki vo seir konotacija ke bide kaznivo vo oficijalnite fudbalski temi. Pozzi4

Освен ако е слика со богот, тогаш како награда следува едно маче. Рики спонзор.

Немам пишано недела време во темава ама сега ќе пишам.

Постирање слика со менаџер на екипа од премиер лига со трофеј од премиер лига е казниво а правење мубет за мачиња во тема за премиер лига не е казниво?

фала многу од сега ќе знам што да постирам во темава.

Членот dragonsky ми се заканува по приватни пораки и ми кажа да не го пријавувам на надлежните модератори пошто ќе ми ги тепал мачињата со палица...

--- надополнето: 5 август 2013 во 19:46 ---

Инаку во моја одбрана, ако ги прочитате мислењата, ја само ја намалував тензијата преку мои методи, па некако се пренесе муабет од една тема до друга :)

Не си ме сфатил :)

Со постов сакав да кажам дека некои работи не се логични. АЛ постирал слика како реплика на МанЈунЧемпионс. Вториов му кликнал лајк што значи дека не го сметал постот на АЛ како навреда. Од друга страна ако ситничариме јас можам да кажам дека има постови кои на ироничен начин го исмеваат мурињо. Значи оп казна поени за постови за сеир. И што ќе испадне од темава ? Само резултатите секое коло нека се постираат и готово.
Од друга страна баш ме интересира како таа слика се смета за сеир а постов не е сеир.
BREAKING NEWS: Brendan Rodgers insists
Luis Suarez will not be sold to a rival club.
Both Norwich & West Brom are now set to
look elsewhere.
:icon_lol:

Поентата ми е дај не се будалете не барајте сеир кај што нема, или казнувајте ги 90% од постовите и темава оставете ја само на новости за трансфери и резултати или се што не е пресериозно напишано оставете си го. Ако некој пише нешто со навредлива (ама стварно навредлива содржина) казна бан и готово.

Ја не глеам зашто уопште би се мењало нешто, освен на некои newbie hotheads, мислам дека на сите им е интересно на темава. Се знае со кој може да се дискутира нормално, а со кој може да си фаќаш сеир. Све е тоа дел од социјално дружење секаде по светот :)

Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.

Диктатурата на дело.

Ednas placete zosto temava e seir, posle placete zosto e strog kriteriumot. Beter od zeni vo PMS.

Peja989 ne go budalej, ke pomisli stvarno :ROFLMAO:

И на крај испаѓа ни едното ни другото.

Да беа избришани пола постови на темава ок, ама вака од 90% оф-топик постови тој ти влезе во око ?

Или се или ништо.

Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.

Диктатурата на дело.
Епа како, што мислиш ти, нема лабаво :)

Диктатурата на дело.

Тебе златен галиба те удрила ова жештинава у глава или си престанал со терапијата :icon_lol:

Да се забрани ( :icon_lol: ) од темава.

Не!
Само навијачи на МенЈу смеат да го користат тоа :icon_lol:

Ednas placete zosto temava e seir, posle placete zosto e strog kriteriumot. Beter od zeni vo PMS.

Peja989 ne go budalej, ke pomisli stvarno :ROFLMAO:
Не можеш вака да кажеш пошто не е како 100% од членовите на темава да зборат исто цело време. На едни едно им смета, на други друго. Затоа никад не може секој да биде задоволен, не е пошто ја или некои трети таму го мењаваат мислењето цело време :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom