RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Женски се дветеОти да не, иам голем двооррр, а и цела мала неј мачијна, па ќе има и шо да дупе ако е мшко.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Женски се дветеОти да не, иам голем двооррр, а и цела мала неј мачијна, па ќе има и шо да дупе ако е мшко.![]()
Поентата ми е дај не се будалете не барајте сеир кај што нема, или казнувајте ги 90% од постовите и темава оставете ја само на новости за трансфери и резултати или се што не е пресериозно напишано оставете си го. Ако некој пише нешто со навредлива (ама стварно навредлива содржина) казна бан и готово.BREAKING NEWS: Brendan Rodgers insists
Luis Suarez will not be sold to a rival club.
Both Norwich & West Brom are now set to
look elsewhere.
![]()
Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.
Диктатурата на дело.
Епа како, што мислиш ти, нема лабавоОставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.
Диктатурата на дело.
Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.
Диктатурата на дело.
Не!Да се забрани () од темава.
Не можеш вака да кажеш пошто не е како 100% од членовите на темава да зборат исто цело време. На едни едно им смета, на други друго. Затоа никад не може секој да биде задоволен, не е пошто ја или некои трети таму го мењаваат мислењето цело времеEdnas placete zosto temava e seir, posle placete zosto e strog kriteriumot. Beter od zeni vo PMS.
Peja989 ne go budalej, ke pomisli stvarno![]()