Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти Вилсон? :D

Онака, ризик што може да се исплати, ако не, пак го убиваш Јунајтед во поим со тоа што им го земаш младинецот што најмногу ветува :)

Далеку од тоа, ама тоа што Манчестер има огромна потреба на средњаци значително ја пораснува сумата на Џеки :D

Да , потребни се ,али да не се претерува сеа , РВП за 29 го земавме ,за џеки 150 многу се:icon_lol:

Арсенал како што тргнало уште малце ќе почнат во пакет да ги продаваат играчиве "Купи 1 земи го вториот со 50% попуст", "Со секој купен играч прати ја фискалната за наградна игра, можеби ќе добиете уште еден"
Ова ќе важи само за тимовите од Премиер лигата. :icon_lol:

Иако Ливерпул ги симпатизирам од ПЛ, се повеќе посакувам Арсенал да ја освои ПЛ наредната сезона поради тие нивни играчи што заминуваат во Јунајтед, Челзи и Сити.

Иако Ливерпул ги симпатизирам од ПЛ, се повеќе посакувам Арсенал да ја освои ПЛ наредната сезона поради тие нивни играчи што заминуваат во Јунајтед, Челзи и Сити.

Back to the Future

Уште некој ако замини ќе треба со staff-от титула да освојуваме :(

Само центаршутот остана во Сања.
Во офанзива само тоа, но во дефанзива е сеуште еден од најдобрите, а и покажа дека супер се снаоѓа како централен дефанзивец. Мислам дека со Компани би биле супер тандем, а не верувам дека ќе игра пред Забалета како десен бек.

Абе, Македонец уште не посегнал по отровот на Рики?

Абе еден статус вика вака: „Играме со женска ми плејстејшен и ми дава гол од слободен, од прва. Нема шанси да го научила тоа од мене“. И сеа се замислив многу некни ко ми рече да си купиме плејстејшен 4ка. Така да, на работ сум.

10426731_848906338471919_1259393623308638949_n.jpg

Челзи има најмногу играчи на СП од сите екипи од ПЛ.

Да го имате ова предвид другата сезона кога ќе се отвори темата и ќе пишувате "Па Челзи ако не освои титула онда будали се..евентуално Сити можеби ќе освои ама немаат фанови на форумов и не ги сметаме за екипа"

Додуша, ние не сме екипа, ние сме бренд, ама ...

minion.gif

10441229_709650129076333_9067272007934317644_n.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom