Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Таман, со Ева и жена му на Мурињо се 19, апсолутен Бадентер. :D

Муабетот е за наредна сезона, што ако биле минатата на позајмица кога треба наредна во Челзи да играат. Ето и Лампард официјално уште се играчи на Челзи до крај на месецов.
Aма нема да се тука наредната сезона. Ај тогаш ќе почекаме трансферите па во Август ќе преброиме. :D

West Bromwich Albion shared a link.
20 minutes ago
Albion are delighted to announce that Alan Irvine will be appointed as their new Head Coach. The 55-year-old has agreed a 12-month rolling contract and will complete his move to The Hawthorns once he has officially signed off from his current role as Everton’s academy manager. He will bring with him Rob Kelly to work as Joint-Assistant Head Coach alongside Keith Downing, whilst Dean Kiely will remain as Goalkeeping Coach. For full details and comments from Baggies Technical Director Terry Burton click on the story below.
http://www.wba.co.uk/news/article/irvine-will-be-new-albion-head-coach-1643678.aspx

Најглупата тема на муабет во сезонава, баш сега најдовте пред нејзиното затварање да ја дискутирање, магариња едни :D
Алан Ирвајн а? Ми текнува овој еднаш кога Евертон играше со Арсенал, и на прес пред натпреварот, изјави дека "викендов имаме лесен натпревар против Арсенал" :pos:, сум се цапнал од смеење, а и во право беше, 2-0 победија без проблеми :D

ВБА ќе испадни, после овој потег, менаџер млад, кој нема ни минута искуство како менаџер на некоја сениорска екипа, во екипа во која не се знае кој јади кој пие....ама ајде ќе видиме има цела сезона да се покажи мада мислам дека нема ни до Декември да издржи.

Најглупата тема на муабет во сезонава, баш сега најдовте пред нејзиното затварање да ја дискутирање, магариња едни :D
Алан Ирвајн а? Ми текнува овој еднаш кога Евертон играше со Арсенал, и на прес пред натпреварот, изјави дека "викендов имаме лесен натпревар против Арсенал" :pos:, сум се цапнал од смеење, а и во право беше, 2-0 победија без проблеми :D

ВБА ќе испадни, после овој потег, менаџер млад, кој нема ни минута искуство како менаџер на некоја сениорска екипа, во екипа во која не се знае кој јади кој пие....ама ајде ќе видиме има цела сезона да се покажи мада мислам дека нема ни до Декември да издржи.

Не знам како се сеќаваш кога тој играше во евертон во 1981. Освен ако си некое „вундеркид“ мешавина од бракот на Дарко Панчев со Маја Панчева.

Не знам како се сеќаваш кога тој играше во евертон во 1981. Освен ако си некое „вундеркид“ мешавина од бракот на Дарко Панчев со Маја Панчева.

Што не е јасно? Ми текнува овој еднаш кога Евертон играше....каде тука сум пишал дека ТОЈ ИГРАЛ?

Што не е јасно? Ми текнува овој еднаш кога Еверто играше....каде тука сум пишал дека ТОЈ ИГРАЛ?

Не, во ред, во ред. Како ќе кажеш ти. Дека тврдиш дека на прес рекол така, па се чудам каде најде прес пред натпревар во 1981 год. Зато. :tapp::tapp:

Не, во ред, во ред. Како ќе кажеш ти. Дека тврдиш дека на прес рекол така, па се чудам каде најде прес пред натпревар во 1981 год. Зато. :tapp::tapp:

Другар, што не ти е јасно? Значи Ирвајн како асистент/член од стручниот штаб на Мојс, изјави дека имале лесен натпревар против Арсенал, кај гледаш 1981 година?
Туку незнам зошто и ти објаснувам тебе.

Другар, што не ти е јасно? Значи Ирвајн како асистент/член од стручниот штаб на Мојс, изјави дека имале лесен натпревар против Арсенал, кај гледаш 1981 година?
Туку незнам зошто и ти објаснувам тебе.

Значи да разјасниме. Во периодот кога тој му беше помошник на Мојс во Евертон, т.е од 2011-2014 Арсенал не изгубил од Евертон на чело со Мојс и со Ирвајн како помошник.
Еве ти резутлати од тој период http://www.espn.co.uk/football/sport/match/index.html?event=3;opposition=240;team=283
Еве ти википедија од Ирвајн кога бил помошник/член или слично. http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Irvine_(footballer,_born_1958)

1981 год. ја спомнав бидејќи мислев дека зборуваш за периодот кога тој лично беше фудбалер. Ама и вака, не е како што викаш ти. Не знам да дал таква изјава, кога не не победиле никогаш во тој период во Евертон.

Не е работата, „демек тебе ќе ти докажвам или тебе ќе ти објаснувам“ кога не е така. Ај сеа можи ќе речиш ко биле во времето заедно во Престон.

Последно уредено од модератор:
ми еволуираа во
coconut-2.jpg
од муабетов

Ја викам да се преименува Арсенал во : FC Academy for developing players for the top English clubs

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom