Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го тагне @Донев бидејќи е опседнат со него. Oh wait.Во секој случај, глуп е муабетот. А и што можеш да очекуваш од @dragonsky![]()
Aма нема да се тука наредната сезона. Ај тогаш ќе почекаме трансферите па во Август ќе преброиме.Муабетот е за наредна сезона, што ако биле минатата на позајмица кога треба наредна во Челзи да играат. Ето и Лампард официјално уште се играчи на Челзи до крај на месецов.
Најглупата тема на муабет во сезонава, баш сега најдовте пред нејзиното затварање да ја дискутирање, магариња едни
Алан Ирвајн а? Ми текнува овој еднаш кога Евертон играше со Арсенал, и на прес пред натпреварот, изјави дека "викендов имаме лесен натпревар против Арсенал", сум се цапнал од смеење, а и во право беше, 2-0 победија без проблеми
ВБА ќе испадни, после овој потег, менаџер млад, кој нема ни минута искуство како менаџер на некоја сениорска екипа, во екипа во која не се знае кој јади кој пие....ама ајде ќе видиме има цела сезона да се покажи мада мислам дека нема ни до Декември да издржи.
Не знам како се сеќаваш кога тој играше во евертон во 1981. Освен ако си некое „вундеркид“ мешавина од бракот на Дарко Панчев со Маја Панчева.
Што не е јасно? Ми текнува овој еднаш кога Еверто играше....каде тука сум пишал дека ТОЈ ИГРАЛ?
Не, во ред, во ред. Како ќе кажеш ти. Дека тврдиш дека на прес рекол така, па се чудам каде најде прес пред натпревар во 1981 год. Зато.![]()
Другар, што не ти е јасно? Значи Ирвајн како асистент/член од стручниот штаб на Мојс, изјави дека имале лесен натпревар против Арсенал, кај гледаш 1981 година?
Туку незнам зошто и ти објаснувам тебе.