- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Не им продаваат на мали клубови.
Ни на големите не им продаваат, сами си одат

Само во ривали решиле да ни одат, јбг![]()
Не знаевв дека Челзи ви е ривал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им продаваат на мали клубови.
Само во ривали решиле да ни одат, јбг![]()
Градски ривал беНе знаевв дека Челзи ви е ривал![]()
Секоја чест за Фабрегас,покажа дека е пичка од човек,цвикаше ,молеше,се трескаше од земја за да замине кај џуџињата,па изјави дека го сакал клубот.И на крај ајт клоците,бес разлика што он сакал сам да замине,за мене ова беше класично бркање.И на крај оп ни помалку ни повеќе,у Челзи,у лондонскиот конкурент на неговиот бивш сакан клуб
.
Фановите на Арсенал немаат право да му се лутат на Фабрегас. Арсенал си имаше опција да го купи и не ја искористи. Нека му се лутат на клубот и Венгер. Фабрегас е класа фудбалер за кој има место во секој тим, и тоа дека ќе седел на клупа во Арсенал поради играчите кои ги имаат ми е смешно.
Стварно ич не ги сфаќам што им се лутат на играчите бивши нивни што прават вакви потези...не е 1 играч што направил вака ...повеќе се и па им се лутат а не се они криви...крив е клубот што дозволува така.... Сеа не го сакаат назад фабрегас а никој друг освен челзи и сити не беше спремен да ја плати таа сума за него а барса го продова и што требаше да напраи човекот не ми е јасно...не е како да имаше некој избор....Фановите на Арсенал немаат право да му се лутат на Фабрегас. Арсенал си имаше опција да го купи и не ја искористи. Нека му се лутат на клубот и Венгер. Фабрегас е класа фудбалер за кој има место во секој тим, и тоа дека ќе седел на клупа во Арсенал поради играчите кои ги имаат ми е смешно.
Зашто?Mo more Dragana na SK
![]()