Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за Фабрегас,покажа дека е пичка од човек,цвикаше ,молеше,се трескаше од земја за да замине кај џуџињата,па изјави дека го сакал клубот:unsure:.И на крај ајт клоците,бес разлика што он сакал сам да замине,за мене ова беше класично бркање.И на крај оп ни помалку ни повеќе,у Челзи,у лондонскиот конкурент на неговиот бивш сакан клуб(n).

Последно уредено:
Фабре ќе биде сосема добар играч, баталете вие тие муабети овој се спречкал со оној. Нека ви текне само на Руни-Роналдо.
И можеби ќе игра за Челзи но тоа не значи дека не е симпатизер на Арсенал. Балотели им има дадено голови на Милан како играч на Интер-најголем ривал на Милан па пак си кажа дека е симпатизер на Милан. Дебилни се и тие муабети.

Ај баш да видам Сити колку ќе сменат летово се надевам конечно научија дека 2-3ца игрчаи им се доволни и следната сезона да земат титула и дека нема да се излажат по секој што 2 пати шутнал во рамки на гол на светсково (нешто што не би се изненадил да го направат другиве екипи)

А муабетите "Венгер не го сакаше Фабрегас" се дебилни и се обично тешење, како што Донев ќе се теши ако не го земеме Коста "Можеби не ни имало преговори" :D

Ако по некоја случајност Венгер стварно го одбил (значи го одбил а не скап им бил) Фабрегас тогаш е глуп...а Венгер мене ми изгледа за паметен човек.

Сега за сега прв посериозен потег потегна Челзи, баш ме интересира од големава четворка и Јунајтед која екипа следна ќе донесе играч што може да смени нешто. До тогаш останувам на тоа дека Сити е фаворит за титула следната сезона другиве екипи ќе си се борат за второ,трето,четврто место како сезонава (баталете што до последно коло Пул се бореше за титула се знаеше дека нема да освојат)

Не знаевв дека Челзи ви е ривал :(
Градски ривал бе :D

specialtheongyy44.gif

Секоја чест за Фабрегас,покажа дека е пичка од човек,цвикаше ,молеше,се трескаше од земја за да замине кај џуџињата,па изјави дека го сакал клубот:unsure:.И на крај ајт клоците,бес разлика што он сакал сам да замине,за мене ова беше класично бркање.И на крај оп ни помалку ни повеќе,у Челзи,у лондонскиот конкурент на неговиот бивш сакан клуб(n).

демек венгер не го сакал назад пошто имал многу играчи на таа позиција, така изјавил фабрегас.

Фановите на Арсенал немаат право да му се лутат на Фабрегас. Арсенал си имаше опција да го купи и не ја искористи. Нека му се лутат на клубот и Венгер. Фабрегас е класа фудбалер за кој има место во секој тим, и тоа дека ќе седел на клупа во Арсенал поради играчите кои ги имаат ми е смешно.

Фановите на Арсенал немаат право да му се лутат на Фабрегас. Арсенал си имаше опција да го купи и не ја искористи. Нека му се лутат на клубот и Венгер. Фабрегас е класа фудбалер за кој има место во секој тим, и тоа дека ќе седел на клупа во Арсенал поради играчите кои ги имаат ми е смешно.

тоооооооо цецоооооооооооооооооооооо

Дејвид Бентли се пензионираше.

Се сеќавам беше надежен англиски играч, ако не се лажам го споредуваа со Бекам (а можда и не било така, мада во денешно време секој нов талент е споредуван со некој успешен поранешен играч).

Коларов продолжил со Сити до 2018.

Никогаш не сум имал некое високо мислење за Бентли ама се што си кажа човекот е на место.

Стварно ич не ги сфаќам што им се лутат на играчите бивши нивни што прават вакви потези...не е 1 играч што направил вака ...повеќе се и па им се лутат а не се они криви...крив е клубот што дозволува така.... Сеа не го сакаат назад фабрегас а никој друг освен челзи и сити не беше спремен да ја плати таа сума за него а барса го продова и што требаше да напраи човекот не ми е јасно...не е како да имаше некој избор....

Кој е сега следен ? Вилшер никогаш нема да си отиде? или па Ремзи... они не се како фабрегас кој не беше како Рвп.....

Повеќето фанови не се ни лутат, секако има исклучоци.
Ако не сме го сакале ние нема што да праи он, сигурно нема да се пензионира или да игра у некоја чкљ лига.

Ама ако сме го сакале а он одбил и ради кеш отишол у Челзи е тогаш веќе е друг муабетот и му посакувам да стане ко Дијаби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom