Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стоук све мажишта зимаат, тешко дека ке испаднат следната.

Супер си е правилото. Не дозволува на екипи како Црвена Звезда да се глупираат и да ја уништуваат играта. (y)
Не викам дека луѓето кои ја воделе Звезда добро работеле и дека не се виновни, но неможам да ја поднесам селективноста од УЕФА, Сити, ПСЖ, Реал... чисто сумњам дека го почитувале истото правило, исто така нема врска со оваа правило пред неколку години ако се сеќавате и Милан беше казнет, па потоа за да биде помилуван, како и да е се погадни ми стануваат овие УЕФАШИТЕ

Не викам дека луѓето кои ја воделе Звезда добро работеле и дека не се виновни, но неможам да ја поднесам селективноста од УЕФА, Сити, ПСЖ, Реал... чисто сумњам дека го почитувале истото правило, исто така нема врска со оваа правило пред неколку години ако се сеќавате и Милан беше казнет, па потоа за да биде помилуван, како и да е се погадни ми стануваат овие УЕФАШИТЕ
Јасно. Најголемата иронија е што Платини беше избран за претседател на УЕФА со гласови на помалите. Им вети дека ќе направи реформа на ЛШ и дека ќе воведе регулации кои ќе го изедначат квалитетот помеѓу лигите. Не и дека немаше намера. Ама неписмен е, како и сите „спортски работници“ таму а и секаде во светов. Фудбалското раководство на сите нивоа (сем во најголемите клубови поединечно) е крајно неспособно и крајно корумпирано.

Јасно. Најголемата иронија е што Платини беше избран за претседател на УЕФА со гласови на помалите. Им вети дека ќе направи реформа на ЛШ и дека ќе воведе регулации кои ќе го изедначат квалитетот помеѓу лигите. Не и дека немаше намера. Ама неписмен е, како и сите „спортски работници“ таму а и секаде во светов. Фудбалското раководство на сите нивоа (сем во најголемите клубови поединечно) е крајно неспособно и крајно корумпирано.
Џон Оливер најубаво ја објасни мафијата, http://youtu.be/DlJEt2KU33I

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Челзи има најмногу играчи на СП од сите екипи од ПЛ.

Да го имате ова предвид другата сезона кога ќе се отвори темата и ќе пишувате "Па Челзи ако не освои титула онда будали се..евентуално Сити можеби ќе освои ама немаат фанови на форумов и не ги сметаме за екипа"

Firstly I would like to thank everyone at FC Barcelona where I enjoyed 3 wonderful years. It was my childhood club and I will always be proud and honoured that I had a chance to play for such a great team.

I do feel that I have unfinished business in the Premier League and now is the right time for me to return. Yes, everyone knows that Arsenal had the first option to sign me. They decided not to take this option and therefore it wasn't meant to be. I wish them well in the future.

I considered all the other offers very carefully and I firmly believe that Chelsea is the best choice. They match my footballing ambitions with their hunger and desire to win trophies. They have an amazing squad of players and an incredible manager. I am fully committed to this team and I can't wait to start playing.

It was extremely important to me that this transfer was completed before the World Cup so that my mind will only be focused on hopefully helping my country try to retain the trophy.

0,,10268~12900820,00.jpg

Му стои :cool:

Фабрегас - Челзи - Мурињо. Колку не пасува тоа. :rolleyes:

mkgunner лани викаше дека Цеск не бил РвП и не би играл за ниеден англиски клуб освен Арсенал :D

А што би праел коа Барса го брка, Арсенал не го сака назад?
Ќе игра у Зенит?
Не ме јеби, јасно беше ко ден дека Венгер ги држи конците за него, чим он му рече не нема што да му се лутиме на Фабрегас.

Се си мислам дека Венгер ја утна работата тука ама ќе видиме на крај на сезоната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom