Не го гледаше натпреварот, а ?купете си очила , што да ви кажам![]()
Не бе Реал го гледав.Не го гледаше натпреварот, а ?
Се плашиме да не се лутите пак ако го згрешиме воведот како за Ливерпул - МанУре.Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.
Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?
![]()
Шо ќе направат незнаат како се вика стадионот на Сити.За поставите да не правам муабет...
Зашто сум ја у групава?Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.
Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?
![]()
По твојава "логика" и Ел Класико не е дерби, аналогно на Special Five?Јас ко го гледав мојот омилен тим (Сити), ти под маса простум стоеше.
...............................................................
Инаку, ние од Сити прајме тема за натпревари кои ги сметаме за дерби. Онака, достојни...
1:6 c'mon, srsly?
MANURE!!!!Дечкото нема логика туку некоја болна потреба да јаде гомна за јунајтед не сум доктор али стручниот израз е доста познат.
На суарез го стрелаат со тегнало на пацки затоа така паѓа ... и него не му е лесно .Браво бе, секоја ви чест. Од толку њуркање на Суарез, Јанг и кој ли уште не, му се нас'скавте на Казорла како 100 пенали да одглумил!!!!!!!
Ич не сум горд на тоа што го направи, ама ми се напрае мерак и ние еднаш со судии да дадеме гол!
Не е еднаш, тоа е муабетот.Браво бе, секоја ви чест. Од толку њуркање на Суарез, Јанг и кој ли уште не, му се нас'скавте на Казорла како 100 пенали да одглумил!!!!!!!
Ич не сум горд на тоа што го направи, ама ми се напрае мерак и ние еднаш со судии да дадеме гол!