Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.

Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?

:icon_mrgr:
Шо ќе направат незнаат како се вика стадионот на Сити.:D За поставите да не правам муабет...

S

Stivie G

Гостин
Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.

Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?

Да спомнеше вчера може ќе направев нешто, сега касно е. А и немам мотив бидејки знам дека ќе губиме.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Ние од Сити сме научени да правиме ствари само ако ни платат. Плати ми и ќе напраам тема. Плати ми бе!

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.109
Изгледа фановите на Манчестер не сакаат да имаат конкуренција во доделување на нерегуларни пенали па плачат тука ... :unsure:
Ние барем си признаваме дека беа нерегуларни .....
Утре ќе биде интересно да видеме која од Манчестер екипите преовладува со џокерот ‘‘Судиската помош‘‘ !

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Изгледа фановите на Манчестер не сакаат да имаат конкуренција во доделување на нерегуларни пенали па плачат тука ... :unsure:
Ние барем си признаваме дека беа нерегуларни .....
Утре ќе биде интересно да видеме која од Манчестер екипите преовладува со џокерот ‘‘Судиската помош‘‘ !
Се собравте вие последниве кола, не остана ништо за нас. :(

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.109
Еве Венгер се извини за дајвот на Казорла
on the Cazorla penalty…
No [I haven't reviewed it]. I am sorry if it was not a penalty but I have spoken to Santi and he said he has been touched and lost his balance. Maybe he made more of it, I don't know. But he told me just after I came to see you [the press], I asked him the question because I knew you would ask me the question.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
ДАЈВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Казорла дајв на годината :P
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРР !!
Како не му студи на ладново да нурка.
Казорла добааааар
Казорла дајвер :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom