ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.801
- Поени од реакции
- 44.089
Шо ќе направат незнаат како се вика стадионот на Сити.Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.
Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?
![]()
Да спомнеше вчера може ќе направев нешто, сега касно е. А и немам мотив бидејки знам дека ќе губиме.Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.
Ајде нема ли да се најде некој? Eric J. Biafranić? GTFO? Kostic? Фил Ајви? Rosemberg? Ranomi? dragonsky? kazioX? RickyLFC9? Fantantonio?
![]()
Ние од Сити сме научени да правиме ствари само ако ни платат. Плати ми и ќе напраам тема. Плати ми бе!Оти нема тема за утрешното дерби бе? Јас како што знам домаќините треба да направат.
![]()
Eve beНие од Сити сме научени да правиме ствари само ако ни платат. Плати ми и ќе напраам тема. Плати ми бе!
Ќе шутира Даунинг и ќе промашиВака така, уште Ливерпул остана без досуден пенал....ај можи утре ќе добиеме пенал инаку тешко.....
Шо ќе ти платќум јас....нека ти плате Мансур.Ние од Сити сме научени да правиме ствари само ако ни платат. Плати ми и ќе напраам тема. Плати ми бе!
Се собравте вие последниве кола, не остана ништо за нас.Изгледа фановите на Манчестер не сакаат да имаат конкуренција во доделување на нерегуларни пенали па плачат тука ...
Ние барем си признаваме дека беа нерегуларни .....
Утре ќе биде интересно да видеме која од Манчестер екипите преовладува со џокерот ‘‘Судиската помош‘‘ !
on the Cazorla penalty…
No [I haven't reviewed it]. I am sorry if it was not a penalty but I have spoken to Santi and he said he has been touched and lost his balance. Maybe he made more of it, I don't know. But he told me just after I came to see you [the press], I asked him the question because I knew you would ask me the question.
A Казорла педерот дури и Венгер го лаже.Еве Венгер се извини за дајвот на Казорла
ДАЈВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРР !!Казорла дајв на годината![]()
Како не му студи на ладново да нурка.
Казорла добааааар
Казорла дајвер![]()
Казорла![]()
Не успорената снимка УБАВО се виде дека немаше никаков контакт. Ова е лош агол и изгледа како да има конктакт, а немаше.