Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
А вие оти не сфатите дека ок е да се има пенал само доколку е регуларен.
Е баш вие не сфаќате. Вие цело време плачете како на Арсенал не му суделе пенали. Еми ако немало како да му судат?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Е баш вие не сфаќате. Вие цело време плачете како на Арсенал не му суделе пенали. Еми ако немало како да му судат?
Плачаме баш затоа,дека има а не судат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Не бре ич не плукате...Него,вториот пенал не беше чист ? :pos: Доволно ми е ова за да сфатам со кога водам дискусија.
Немаше ли фаул пред пеналот??

Да те потсетам на твојата теорија како голот на Евра против Арсенал падна од корнер, а корнерот беше после шут на РВП. И сеа голот не е регуларен, оти РВП бил во офсајд. На крај испадна и оти не бил во офсајд РВП ама нема веза. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.936
Поени од реакции
67.637
Не бре ич не плукате...Него,вториот пенал не беше чист ? :pos: Доволно ми е ова за да сфатам со кога водам дискусија.
Доволно ни е и на нас...

А вие оти не сфатите дека ок е да се има пенал само доколку е регуларен.

Hello, Santi Cazorla ...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Немаше ли фаул пред пеналот??

Да те потсетам на твојата теорија како голот на Евра против Арсенал падна од корнер, а корнерот беше после шут на РВП. И сеа голот не е регуларен, оти РВП бил во офсајд. На крај испадна и оти не бил во офсајд РВП ама нема веза. :)
Болдот :pos:

А и ја стварно незнам зошто се замарам со нешто што не е ама ич за замарање.Ок.Арсенал местачи,Јунајтед не.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Не си ја сфатил поентата, за Јунајтед нон стоп се јадат гомна како добива судиска помош, а за Сити сите се прават удрени иако и двете екипи имаат ист број на пенали...

Капиш?
Оти сега го вртиш муабетот обратно,никаде по медиумите немаше изјавено нешто за нивните пенали.Фергусон прв испадна со таа изјава дека на Сити им имаат досудено премногу пенали под водство на Манчини,а не гледа дека ист број и на Јунајтед им досудиле....он се прави удрен.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе сите потврдуваат дека на вториот пенал мораше да се суди фаул претходно над Попов.Прв коментаторот од Спорт Клуб кажа. Ама ако не сакаш да поверуваш во нешто џабе и 1000 пати да го видиш. И мене ми е доволно ова за да прекинам дискусија.Пошто очигледно не си реален.Само бараш начин да ја оправдаш ситуацијата.А знаеш дека немаш аргументи за тоа.

И да не беше сета таа фама во врска со Јуанјтед и судиите пред некое време, јас немаше ништо да прокоментирам овде за пеналиве денекса за Арсенал, ама веќе кога така сакате така ќе се тера дискусијата.Не е проблем.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Болдот :pos:

А и ја стварно незнам зошто се замарам со нешто што не е ама ич за замарање.Ок.Арсенал местачи,Јунајтед не.
Што е смешно во болдот кога ти дадов и видео?

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Оти сега го вртиш муабетот обратно,никаде по медиумите немаше изјавено нешто за нивните пенали.Фергусон прв испадна со таа изјава дека на Сити им имаат досудено премногу пенали под водство на Манчини,а не гледа дека ист број и на Јунајтед им досудиле....он се прави удрен.
Не се запнувате за ова толку, затоа што ова се изјави пред се во врска со дербито утре.Едноставно тоа е психолошка војна меѓу двата менаџера.Имало и ќе ја има.И затоа јас не коментаирам за тие изјави ништо.Фургусон и 100% да е сигурен дека не е така може да изјави нешто се со цел да предизвика провокација,нервоза итн. Или обратно Манчини нешто да изјави.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Вака така, уште Ливерпул остана без досуден пенал....ај можи утре ќе добиеме пенал инаку тешко.....

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па само тие знаат да препознаат вистински бизнис:D (Andy Carroll)
Прави бизнисмени се ... да беше само Керол добро ќе беше ама : Даунинг , Хендерсон , Адам , Борини , па и Суарез би го ставил во такви "добри" трансфери му требаат 10 шанси за да постигне гол истата приказна беше и во ајакс ,Аквилани го дадоја за џабе све ова се одлични трансфери на Ливерпул , а како што читав денес Самарас го посакувале во јануари да го донесат ова ќе биде бомба на островото .(y)
--- надополнето: 8 декември 2012 во 18:47 ---
Вака така, уште Ливерпул остана без досуден пенал....ај можи утре ќе добиеме пенал инаку тешко.....
Па кога трошите пари на глупави трансфери место да си платите некој судија да суди за вас нема да имате пенал и нема да видите ЛШ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom