В
Ваздух
Гостин
Професоре, не се однесуваше мојот пост за твитот од Невил, туку општо за вас како појави. Остани ми поздравен.A го прочтавте сите твитот на Невил, или пак не го разбравте (кажете ако не да ви го дообјаснам)
Професоре, не се однесуваше мојот пост за твитот од Невил, туку општо за вас како појави. Остани ми поздравен.A го прочтавте сите твитот на Невил, или пак не го разбравте (кажете ако не да ви го дообјаснам)
Гледам твоиве Јунајтед се утепаа од купување денеска, а и Челзи глава не можат да кренат денеска од трансфери.Фрчи на све стране со трансфериве,глеам сите купуваат само арсенал спие,него сити пак претеруе,сеа демек се шпекулира дека испратиле понуда до барса за виља.
И вие како појава не сте ми јасни, ама јас не се обидувам да навредам или омаловажам некогоПрофесоре, не се однесуваше мојот пост за твитот од Невил, туку општо за вас како појави. Остани ми поздравен.
Врати се поназад, ќе видиш кој прво омаловажува и навредува. Што фанови, што екипата за која навиваатИ вие како појава не сте ми јасни, ама јас не се обидувам да навредам или омаловажам некого
поздрав и до тебе
imase mnogu jaka zaebancija na goal.com , demek kako ke se odviva sezonata i vika u dekemvri chelsea ke imaat 16 pobedi i 1 neresen, gol razlika 85 - 5. Roman sacks Di Mateo.Не знам, ќе видиме, со Роман све бидува, после тоа со Мурињо поготово. Не дека сакам да го кикнат, да не ме линчува некој..
ЛОЛ У Арсенал ќе оди 100 %
Ние завршивмо со купување,исто и челзи,ама затоа ливерпул мислим дека сигурно ќе купи,сити исто,кпр,тотанхем,еве глеам и фулам,тоа ти е пазарен ден е денеска.Сине кои бе сите купуваат?
Денес нити Ливерпул нити Јунајтед нити Челзи ќе напраат некој трансфер.
Ама да сите се најдоа Арсенал да ги прозиваат затоа што не купуваат никој.
ваа година Есиен ни го даватеЛОЛ У Арсенал ќе оди 100 %
За околу 3м го земале,а кога ке ми текне дека го вреднуваа со 30м пред нецели 2 год
За бес паре им го зедоа у пм.ваа година Есиен ни го давате
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:51 ---
За околу 3м го земале,а кога ке ми текне дека го вреднуваа со 30м пред нецели 2 год