Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Фрчи на све стране со трансфериве:D,глеам сите купуваат само арсенал спие,него сити пак претеруе,сеа демек се шпекулира дека испратиле понуда до барса за виља.
Сине кои бе сите купуваат?
Денес нити Ливерпул нити Јунајтед нити Челзи ќе напраат некој трансфер.
Ама да сите се најдоа Арсенал да ги прозиваат затоа што не купуваат никој.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Овие од Арсенал се најнапатени во секој поглед. Само плачат, вреѓаат туѓи фанови, екипи со погрдни имиња. Дотолку исфрустрирани ли сте, мајку му стара?
Сеа знам дека пукаат од мака што Фулам се утепа од купување, а тие не. Ама да, на навивачите од Фулам не можат да им речат дека Русин им е газда и дека се вештачки клуб, па се јадат во себе :D

И не ми враќајте, не можам да ве читам обично, камо ли да се расправам со вас.
за кој навиваш ти бе момче?

2

~2A

Гостин
КПР ќе пропадне како клуб поради платите што ќе мора да ги исплаќа на многуте фудбалери што ги зедоја досега.
Впрочем вгодина очекувам да се префрлат во Чемпионшип...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фрчи на све стране со трансфериве:D,глеам сите купуваат само арсенал спие,него сити пак претеруе,сеа демек се шпекулира дека испратиле понуда до барса за виља.
Гледам Јунајтед 34 играчи купи денес.
Си кажа Венгер,ако може да купи некој јак играч,ќе го направи тоа,ако не,јбг ќе крпиме со младинци у случај на повреди. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
За да гледаме поквалитетен фудбал во ПЛ нели е така ?
Ама ок е тоа, само нека купуваат паметно, Фулам може и добро играт овој трансфер период ама КПР се смешки

И да еве Вила ќе купи напаѓач за ~11 милиони фунти од ебана белгиска лига
"Villa agree a £10.6m fee for Benteke (Gent Striker). He went on strike yesterday to force it through."

Ебати цените

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
КПР ќе пропадне како клуб поради платите што ќе мора да ги исплаќа на многуте фудбалери што ги зедоја досега.
Впрочем вгодина очекувам да се префрлат во Чемпионшип...
Ти знаеш ли кој е сопственик на КПР ?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Сите купуваат, само Венгер со прст не мрда.
Фрчи на све стране со трансфериве:D,глеам сите купуваат само арсенал спие,него сити пак претеруе,сеа демек се шпекулира дека
Овие од Арсенал се најнапатени во секој поглед. Само плачат, вреѓаат туѓи фанови, екипи со погрдни имиња. Дотолку исфрустрирани ли сте, мајку му стара?
Сеа знам дека пукаат од мака што Фулам се утепа од купување, а тие не. Ама да, на навивачите од Фулам не можат да им речат дека Русин им е газда и дека се вештачки клуб, па се јадат во себе :D

И не ми враќајте, не можам да ве читам обично, камо ли да се расправам со вас.
испратиле понуда до барса за виља.
A го прочтавте сите твитот на Невил, или пак не го разбравте (кажете ако не да ви го дообјаснам;))
G.Neville@GNev2
What the transfer deadline gives you is a clear indication of which are the badly run football clubs!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom