Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Се додека има шеици и руси.BUUUUUUU KPR i Totenhem trosat ! Berbatov vo Fulam !
Do koga parite ke go rasipuvaaat fudbalot?!?!?
SMRT Za KPR sloboda na narodot.
Aj dobro za nekoi vaka poedenci sto ne se zapoznaeni ke sfatam. Ama nekoi od nasive "veb portali" sto prenesuvaat nekoi novosti od lazni profili na twitter i od 18godisni agenti sto da se kazeНе е бе, леле, пишува со огромни букви PARODY на профилот. Официјалните акаунти имаат плаво знакче.
Еј тие агентите на Твитер ми се прејаки. Некад ги ретвитам за заебанција. Али босине од Скај Бет што прават коефициенти според нив? Па какви коеф извадија за некои трансфери што се десија летово и што некои требало демек да се десат, да можев да отворам сметка таму (а не можам зошто не сум анг државјанин) ќе се осигурав финансиски за 3 генерации после мене.Aj dobro za nekoi vaka poedenci sto ne se zapoznaeni ke sfatam. Ama nekoi od nasive "veb portali" sto prenesuvaat nekoi novosti od lazni profili na twitter i od 18godisni agenti sto da se kaze
Koga veke zboris za kladenje uste mislis deka RDM ke bide prv otpusten?Еј тие агентите на Твитер ми се прејаки. Некад ги ретвитам за заебанција. Али босине од Скај Бет што прават коефициенти според нив? Па какви коеф извадија за некои трансфери што се десија летово и што некои требало демек да се десат, да можев да отворам сметка таму (а не можам зошто не сум анг државјанин) ќе се осигурав финансиски за 3 генерации после мене.
Не знам, ќе видиме, со Роман све бидува, после тоа со Мурињо поготово. Не дека сакам да го кикнат, да не ме линчува некој..Koga veke zboris za kladenje uste mislis deka RDM ke bide prv otpusten?
Glavna strana na VEST za 10 god.Ексклузивно: Македонскиот голман Дејан Илиев потпиша за Арсенал!
Ако е ова вистина, ќе го направат класа голман и ќе го продадат на некој поголем клуб
Неточно, беше на проба, но не му е понуден договор.Ексклузивно: Македонскиот голман Дејан Илиев потпиша за Арсенал!
Ако е ова вистина, ќе го направат класа голман и ќе го продадат на некој поголем клуб