Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.806
- Поени од реакции
- 12.193
Абе џабе ќе дискутираме......додека не ви се случи тоа нема да знаете како е - најсериозноВака, друже да не дојдеше Роман во Челси иако беше клуб кој константно беше во прогрес, тешко дека ке ги задржевме играчишта како Лампард, Тери..., а уште потешко дека ке ги доведевме Дрогба, Есиен, Мата... така да јас како навивач на Челси ке сватев ако Лампард или Тери направеа трансфер во Реал ако Челси се бореше за пласман во ЛЕ, така да немој да ме сфатиш погрешно но тоа е реалноста, со чест на исклучоци како што се Џерард!!!
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:40 ---
Мене тоа НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА!! На клубот не му одеше......јас го сменив ли? Кажи ми зошто Џерард не си отиде, Карагер, Реина.....зошто овие не си отидоа?? Ќе разберев курвата да си одеше летото кога в крај ја оплескавме, ќе разберев да си одеше и наредното лето ама на сред сезона во 5 до 12 и тоа во ривал( иако не бевме толку конкурентни) ???????? Е тоа не можам да го разберам нити да го сфатам.Чекај бе брат, ти на дрога да не си...и ако си на некоја, дај кажи, сподели ја.....како можеш да му се налутиш на некој играч зошто си отишол од реално неконкурентен тим....абе тој игра да освојува.....секој игра да освојува....убаво ти кажа Pixa.......остана во добро и во лошо во тимот....ќе излажам ако кажам дека не сум му посакал лоши работи да му се случат....но, во афект.....со смирена глава...со раширени раце би го примил назад во тимот.....се бореше 3.5 години....го лажеа....буквално го лажеа....дури му го избркаа и менаџерот кој што беше најблиску до освојување на ПЛ...и донесоа некој си ебан Рој Хоџсон......што да праи....што би праел ти....би останал и би играл од љубов...да...зошто тоа е тимот з кој што навиваш цел живот...а ако е некој рандом тим.....зошто и не би сменил.....наведи ми причина РЕАЛНА причина зошто не би сменил...и не би отишол во тим што секоја година реално конкурира....тим во кој што се инвестира.....се вложува......ЗОШТО?! Знам, мене како и сите фанови ги боли...и тебе те боли...што отиде во конкурент на тимот...ама не гледај толку субјективно.....погледни од страна, дај и малку објективна слика на ситуацијата....уште подобро, погледни од негова перспектива.....
--- надополнето: 14 декември 2011 во 16:45 ---
Плус, како може да го сереш Чаби Алонсо.......дали си ти при здрав разум бе брат....човекот игра во животна форма.....невиден играч од средниот ред....МОЗОК....а Бенитез, ќе барал замена.....ни помалку ни повеќе Герет Бери.....трансферот пропаѓа...ама размислувањето на Чаби е следното....што барам тука, кога играм во животна форма а мене ми бараат замена......и година дена после тоа, доаѓа понуда од ТИМОТ...ни помалку ни повеќе, Р. Мадрид......зошто би ја одбил....?
А за Алонсо донекаде си во право....нне реков дека е предавник туку дека не го сакам многу многу. Некако не ми беше најомилен играч и дури беше кај нас. Друга работа да збораме реално и не беше толку сјаен колку што го правите освен последната сезона кога стварно изигра топ. А за Торес се изјаснив.....нека чекаше до летото нека одеше во Реал,Барселона,Милан нека си ебеше матер
Господ простува, КОП НЕ, а јас уште помалку!
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:47 ---
Уште една работа
Издржа толку долго можше уште малку да издржи. Баш тогаш почна да се враќа во форма плус стигна напаѓач за поддршка и дојде Кени па се тргна нагоре. Да останеше сезонава ќе бевме прво место без никаков проблем ама не....тој реши да си оди. Е па сега враќање нема барем што се однесува до мене. Абе колку и да не сакам да признаам Фергусон е мајстор за овие работи. Замина? Нема назад. Тој играч ако не успее да купи после не го бара а камоли да враќа. Се надевам дека и Кени нема да прави глупости и да ја враќа пичкава назад