Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Вака, друже да не дојдеше Роман во Челси иако беше клуб кој константно беше во прогрес, тешко дека ке ги задржевме играчишта како Лампард, Тери..., а уште потешко дека ке ги доведевме Дрогба, Есиен, Мата... така да јас како навивач на Челси ке сватев ако Лампард или Тери направеа трансфер во Реал ако Челси се бореше за пласман во ЛЕ, така да немој да ме сфатиш погрешно но тоа е реалноста, со чест на исклучоци како што се Џерард!!!
Абе џабе ќе дискутираме......додека не ви се случи тоа нема да знаете како е - најсериозно
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:40 ---
Чекај бе брат, ти на дрога да не си...и ако си на некоја, дај кажи, сподели ја.....како можеш да му се налутиш на некој играч зошто си отишол од реално неконкурентен тим....абе тој игра да освојува.....секој игра да освојува....убаво ти кажа Pixa.......остана во добро и во лошо во тимот....ќе излажам ако кажам дека не сум му посакал лоши работи да му се случат....но, во афект.....со смирена глава...со раширени раце би го примил назад во тимот.....се бореше 3.5 години....го лажеа....буквално го лажеа....дури му го избркаа и менаџерот кој што беше најблиску до освојување на ПЛ...и донесоа некој си ебан Рој Хоџсон......што да праи....што би праел ти....би останал и би играл од љубов...да...зошто тоа е тимот з кој што навиваш цел живот...а ако е некој рандом тим.....зошто и не би сменил.....наведи ми причина РЕАЛНА причина зошто не би сменил...и не би отишол во тим што секоја година реално конкурира....тим во кој што се инвестира.....се вложува......ЗОШТО?! Знам, мене како и сите фанови ги боли...и тебе те боли...што отиде во конкурент на тимот...ама не гледај толку субјективно.....погледни од страна, дај и малку објективна слика на ситуацијата....уште подобро, погледни од негова перспектива.....
--- надополнето: 14 декември 2011 во 16:45 ---
Плус, како може да го сереш Чаби Алонсо.......дали си ти при здрав разум бе брат....човекот игра во животна форма.....невиден играч од средниот ред....МОЗОК....а Бенитез, ќе барал замена.....ни помалку ни повеќе Герет Бери.....трансферот пропаѓа...ама размислувањето на Чаби е следното....што барам тука, кога играм во животна форма а мене ми бараат замена......и година дена после тоа, доаѓа понуда од ТИМОТ...ни помалку ни повеќе, Р. Мадрид......зошто би ја одбил....?
Мене тоа НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА!! На клубот не му одеше......јас го сменив ли? Кажи ми зошто Џерард не си отиде, Карагер, Реина.....зошто овие не си отидоа?? Ќе разберев курвата да си одеше летото кога в крај ја оплескавме, ќе разберев да си одеше и наредното лето ама на сред сезона во 5 до 12 и тоа во ривал( иако не бевме толку конкурентни) ???????? Е тоа не можам да го разберам нити да го сфатам.
А за Алонсо донекаде си во право....нне реков дека е предавник туку дека не го сакам многу многу. Некако не ми беше најомилен играч и дури беше кај нас. Друга работа да збораме реално и не беше толку сјаен колку што го правите освен последната сезона кога стварно изигра топ. А за Торес се изјаснив.....нека чекаше до летото нека одеше во Реал,Барселона,Милан нека си ебеше матер
Господ простува, КОП НЕ, а јас уште помалку!
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:47 ---
Уште една работа
Издржа толку долго можше уште малку да издржи. Баш тогаш почна да се враќа во форма плус стигна напаѓач за поддршка и дојде Кени па се тргна нагоре. Да останеше сезонава ќе бевме прво место без никаков проблем ама не....тој реши да си оди. Е па сега враќање нема барем што се однесува до мене. Абе колку и да не сакам да признаам Фергусон е мајстор за овие работи. Замина? Нема назад. Тој играч ако не успее да купи после не го бара а камоли да враќа. Се надевам дека и Кени нема да прави глупости и да ја враќа пичкава назад

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Директен конкурент за второ место, сепак е нешто. :notworthy:
Ќе речиш за првото место. Оти тие се пред Вас, а Вие сте на фамозното 2ро место...

Едит: Ме бендисва еден факт ! Тоа што навивачите на Јунајтед се ситат, дека Челзи ги победи Сити. Нели, тие не можат па мора преку други ?

Нас ни ни се смееа кога се ситевме на тоа дека Сити ги победи Јунајтед, со 1-6 !? Нели е малце глупаво ?

Не важи ова за членов кој го цитирам, туку за одредени други луѓе, меѓу кои и модератори на форумов.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.737
Поени од реакции
11.613
Ќе речиш за првото место. Оти тие се пред Вас, а Вие сте на фамозното 2ро место...

Едит: Ме бендисва еден факт ! Тоа што навивачите на Јунајтед се ситат, дека Челзи ги победи Сити. Нели, тие не можат па мора преку други ?

Нас ни ни се смееа кога се ситевме на тоа дека Сити ги победи Јунајтед, со 1-6 !? Нели е малце глупаво ?

Не важи ова за членов кој го цитирам, туку за одредени други луѓе, меѓу кои и модератори на форумов.
We'll do what we want, нели ја знаеш оваа :icon_lol:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Ако ги тепаме и ние ќе има свршавање викендов :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не можеш да ги споредуваш овие две работи. Убаво ви објасни Syn али кој го прочита/сфати. Ние не се ситиме на Сити, се ситиме на тоа што кикснаа и им се доближивме на два бода. Челзи да беше на врвот, ние втори и Сити да беа некаде 4-5 место ќе навивавме за Сити, пошо во корист ни е.

Тогаш тоа беше заради фактот што Сити со таа победа се одлепија на табелата и од нас ама и од другите тимови, а на вас ко подолепласирани би ви одговарало нели Сити да загубат за да ја намалите разликата, to close the gap.

Jас за Ливерпул навивав лани кога играа против Арсенал, Кајт кога го даде пеналот, па за Сити да не навивам :icon_lol:

Природна работа, не знам што ти падна толку чудно.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гледам сте почнале со слики..
:icon_mrgr::icon_mrgr:

Still to play..

Man City: Arsenal (home), Liverpool (home), Spurs (home), Chelsea (home), Man Utd (home)
Man Utd: Arsenal (away), Chelsea (away), Liverpool (home), Spurs (away), Man City (away)

Arsenal actually had a defender called Andy Ligament once, he got injured lifting a trophy..
Gibson spent the summer constructing voodoo dolls of United midfielders..

G

_Ghost_

Гостин
^ А и шутот после ова го изваде феноменално, за малку над гол помина. Ѕвер е Дрогба, не за џабе се вели, формата е моментална, класата е вечна.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
Гледам сте почнале со слики..
:icon_mrgr::icon_mrgr:

Still to play..

Man City: Arsenal (home)and (away) ;), Liverpool (home), Spurs (home), Chelsea (home), Man Utd (home)
Man Utd: Arsenal (away), Chelsea (away), Liverpool (home), Spurs (away), Man City (away)

Arsenal actually had a defender called Andy Ligament once, he got injured lifting a trophy..
Gibson spent the summer constructing voodoo dolls of United midfielders..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не можеш да ги споредуваш овие две работи. Убаво ви објасни Syn али кој го прочита/сфати. Ние не се ситиме на Сити, се ситиме на тоа што кикснаа и им се доближивме на два бода. Челзи да беше на врвот, ние втори и Сити да беа некаде 4-5 место ќе навивавме за Сити, пошо во корист ни е.

Тогаш тоа беше заради фактот што Сити со таа победа се одлепија на табелата и од нас ама и од другите тимови, а на вас ко подолепласирани би ви одговарало нели Сити да загубат за да ја намалите разликата, to close the gap.

Jас за Ливерпул навивав лани кога играа против Арсенал, Кајт кога го даде пеналот, па за Сити да не навивам :icon_lol:

Природна работа, не знам што ти падна толку чудно.
Ептен ме бендисва одговорот. Апсолутно не се сложувам со то, и тврдам, според мене, дека не е така. Кажвам во мое име, и не се согласувам со ова. Мислењето од респект кон тебе, ќе си го задржам за себе.

Поздрав
--- надополнето: 15 декември 2011 во 01:46 ---
Едит: И јас навивав за Сити ,против Јунајтед, за да се доближиме до Јунајтед, па сите ми кењаја, за тоа како сум свршувал на Сити ! Не е исто ? Немој жити Бога, немој.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе џабе ќе дискутираме......додека не ви се случи тоа нема да знаете како е - најсериозно
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:40 ---

Мене тоа НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА!! На клубот не му одеше......јас го сменив ли? Кажи ми зошто Џерард не си отиде, Карагер, Реина.....зошто овие не си отидоа?? Ќе разберев курвата да си одеше летото кога в крај ја оплескавме, ќе разберев да си одеше и наредното лето ама на сред сезона во 5 до 12 и тоа во ривал( иако не бевме толку конкурентни) ???????? Е тоа не можам да го разберам нити да го сфатам.
А за Алонсо донекаде си во право....нне реков дека е предавник туку дека не го сакам многу многу. Некако не ми беше најомилен играч и дури беше кај нас. Друга работа да збораме реално и не беше толку сјаен колку што го правите освен последната сезона кога стварно изигра топ. А за Торес се изјаснив.....нека чекаше до летото нека одеше во Реал,Барселона,Милан нека си ебеше матер
Господ простува, КОП НЕ, а јас уште помалку!
--- надополнето: 14 декември 2011 во 20:47 ---
Уште една работа
Издржа толку долго можше уште малку да издржи. Баш тогаш почна да се враќа во форма плус стигна напаѓач за поддршка и дојде Кени па се тргна нагоре. Да останеше сезонава ќе бевме прво место без никаков проблем ама не....тој реши да си оди. Е па сега враќање нема барем што се однесува до мене. Абе колку и да не сакам да признаам Фергусон е мајстор за овие работи. Замина? Нема назад. Тој играч ако не успее да купи после не го бара а камоли да враќа. Се надевам дека и Кени нема да прави глупости и да ја враќа пичкава назад
Пак ќе те прашам.....ДАЛИ си ти нормален.......дали?! За првиот....само ќе ти кажам лето 2005.....милисекунди фалеа да отидеше во тој истиот конкурент.....милисекунди.....во последен ден го повлече БАРАЊЕТО за трансфер.....значи барање....!!! Не отиде...после неколку дена излезе со изјава, фанови навивачи...извинете...изедов гомна..во добро и во лошо ќе бидам тука....зоштоо за ова не го сереш Џерард.....?! Карагер...т.е. вториот....годината кога освоивме ЛШ.....дремеше доста време на клупа.....ти текнува ли на изјавите од типот...јас сум роден фан на Евертон...не би ми претставувало проблем да настапуувам во било кој друг тим од ПЛ.....ти текнува на тоа?! Почна да игра наредна сезона стандардно со Хипија....а Хенчоз го продадоа....па се насмеа дечкото...и стана столб со Хипија.....АМА нигде не излезе да каже дека тој ИЗЕЛ гомна со тоа што го изјавил....никаде нема демант, да каже...добро луѓе, грешка е...простете ми...!!!!! НИГДЕ!!! И за третиот што го спомна.....Сакаше да си иде летово....имаше понуда од Арсенал, тоа можат и они тука на форумов да ти потврдат....од 20 или 22 милиони фунти....НО....клубот не го продаде....зошто ќе паднела цената....немале да можат да извадат повеќе пари ако тој не е во тимот....(во неговата биографија го има ова, значи не лаже)......!!!

За крај...не навивај фиктивно...немој да бидеш квази фан.....читај малку, не туку лупај тука.....и гледај ги работите објективно........П.С. тешко се наоѓа реална љубов од играч кон тим...а да не е од младинска школа....РЕТКО......!!

Ти што мислиш, сите што играат за Ливерпул се животни фанови на клубот....и не смеат да го напуштат ако дојде подобра понуда....се лажеш бе брат, се лажеш самиот...а и тие што веруваат дека е така...не важи ова само за ЛФЦ...за сите ебани клубови низ светот.....!!! Според тебе, ако е топ играч и го напушти тимот е предавник...а ако е слаб играч, кој го ебе...а може вториот сака да се докажува и да напредува....па јас сум сведок колку ТИ го имаш серено Лукас....а сеа колку д**аш на него.....пред две години ќе беше, кој те ебе...иди во Јунајтед ако сакаш...а сеа ако отиде е предавник....Чекај бе....како така?!

Консолидирај си ги "редовите" брат...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Реина и јас имам чуено од друштво што е за Ливерпул дека влакно фалело да се пресели во друг тим, па и пред да дојде Кени имаше премногу шпекулации за него, дури почна и со Јунајтед да флертува, као, би било чест да се замени ВДС.

За крај...не навивај фиктивно...немој да бидеш квази фан.....читај малку, не туку лупај тука.....и гледај ги работите објективно........П.С. тешко се наоѓа реална љубов од играч кон тим...а да не е од младинска школа....РЕТКО......!!
this.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom