Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Прегледај го приврзокот 37942
Дали ова значи разделба на Торес и Челзи?
Ич нема да влезат во минус Челзи ако го дадат за 20 милиони
Челзи веќе зеде пари за дресови и остали срања. Значи со продажба би зеле 20 а тие 30 што остануваат веројатно инаку би ги дополниле. Само работата е што торково не мрда од таму
--- надополнето: 14 декември 2011 во 00:28 ---
Ни Ливерпул ако се решат да го продадат Енди Керол .. Ќе даде некој 35 милиона сигурен сум ..
Ливерпул ако се решат да го продадат Керол само ќе се изглупираат. Остај парите настрана.............Има потенцијал во него

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
A што толку го навреди Насри Арсенал ?? Ај да отидеше во градски ривал како Тотенхем или Челзи па да го мразат навивачиве,ама вака ??

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.737
Поени од реакции
11.613
A што толку го навреди Насри Арсенал ?? Ај да отидеше во градски ривал како Тотенхем или Челзи па да го мразат навивачиве,ама вака ??
Директен конкурент за второ место, сепак е нешто. :notworthy:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Тоа што испадна алчно копиле за пари малце е?
Ако ете му сеа нека грее клупа и нека игра у ЛЕ ;)

Ако гледаше Арсенал Сити ќе видеше колку му беше накрвена публиката, а ретко кога публиката свири на бивши играчи, претходно го свиркаше само Адебајор...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
8.9% - Liverpool now have the worst chance conversion rate of shots into goals in the Premier League. Slice.
--- надополнето: 14 декември 2011 во 02:11 ---
61% - The average time of the ball in play during matches involving Stoke, the lowest in the top flight. Towelling. :pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Би го примил Торес назад....под услов да излезе јавно и да каже дека изел гомна со тоа што отишол во конкурент на Ливерпул....!!! Која е веројатноста за тоа, времето ќе покаже....Јануари е блиску....
--- надополнето: 14 декември 2011 во 03:01 ---
Ништо против Челзи како тим за ова "изел гомна што отишол во друг тим"......едноставно, да признае дека е катастрофална грешка што го напуштил Ливерпул...без разлика дали Челзи е појак тим или обратно......да не дојде до недоразбирање и да отварам непотребна дискусија и поттик за расправија

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Не ми се верува дека навивачи на Ливерпул го сакаат Торес назад...
Тоа ти е исто ко некој од Арсенал да го сака Насри назад...
И мене не ми се верува. Јас назад не го сакам па лично да дојди некој пари да ми дава за тоа. Не можам да сфатам како сакаат назад играч кој го оставил клубот на цедило и ред други работи..
П.С Не е исто. Многу полошо е
--- надополнето: 14 декември 2011 во 15:48 ---
Би го примил Торес назад....под услов да излезе јавно и да каже дека изел гомна со тоа што отишол во конкурент на Ливерпул....!!! Која е веројатноста за тоа, времето ќе покаже....Јануари е блиску....
--- надополнето: 14 декември 2011 во 03:01 ---
Ништо против Челзи како тим за ова "изел гомна што отишол во друг тим"......едноставно, да признае дека е катастрофална грешка што го напуштил Ливерпул...без разлика дали Челзи е појак тим или обратно......да не дојде до недоразбирање и да отварам непотребна дискусија и поттик за расправија
A еве чисто ме интересира кој број би го носел?

G

_Ghost_

Гостин
Нели пред мечот Челзи-Ливерпул имаше Торес изјавено дека сеуште не биле откриени вистинските причини за неговото преминување во Челзи и дека тогаш ќе ги откриел? Што се случи со тоа, или и тоа беше уште еден новинарски булшит?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
И мене не ми се верува. Јас назад не го сакам па лично да дојди некој пари да ми дава за тоа. Не можам да сфатам како сакаат назад играч кој го оставил клубот на цедило и ред други работи..

и тоа со бројот шо викаш ... Али пред да замине Торко го земавме Луис така да не осетивме некоја голема разлика .... да може ќе беше подобро напаѓачко дуо Нандо - Луис ,но тоа е тоа си побара - замина ... дали ќе останеше тогај или не исто ќе беше зашо беше вистинско камче не го бидуеше за нишо ....
Иначе чисто сумњам дека Кени ќе сака да го врати .....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Нели пред мечот Челзи-Ливерпул имаше Торес изјавено дека сеуште не биле откриени вистинските причини за неговото преминување во Челзи и дека тогаш ќе ги откриел? Што се случи со тоа, или и тоа беше уште еден новинарски булшит?
Е па ги откри индиректно - сакал да седи на клупа :)
Шала на страна работата е што во Челзи има доста црнци. Тоа е причината

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

10-1....ти одговара?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom