Android корисници (проблеми, прашања, совети)

A

Advokatisce

Гостин
информација за тел со icecream. значи кога сакав да вртам ми даваше опција дали сакам скајп, вибер или преку тел Ја одбрав да го запамти правилото да звони стално од тел. Ако може некој да ми каже како да ја вратам опцијата да ме праша преку што сакам да вртам

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
информација за тел со icecream. значи кога сакав да вртам ми даваше опција дали сакам скајп, вибер или преку тел Ја одбрав да го запамти правилото да звони стално од тел. Ако може некој да ми каже како да ја вратам опцијата да ме праша преку што сакам да вртам
Оди во апликации, избери ја апликацијата телефон и избери Clear defaults.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Вчера си купив Sony xperia miro и досега не сум користел android телефон. Дали има потреба од анти-вирус програмка ? фала однапред

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Вчера си купив Sony xperia miro и досега не сум користел android телефон. Дали има потреба од анти-вирус програмка ? фала однапред
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hdmFzdC5hbmRyb2lkLm1vYmlsZXNlY3VyaXR5Il0.
А сметам дека немаш потреба од ваков програм

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Момци да ве прашам има ли шанси некако пример инсталирам апликација и во телефонот да ја најдам како apk file...?

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Момци да ве прашам има ли шанси некако пример инсталирам апликација и во телефонот да ја најдам како apk file...?
Има...прво и основно треба да ти е рутиран телефонот,но има и друг начин...
погладни тука .

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
dali mozam da si svalam aplikacii od personalniot a potoa so uzb kabela da si gi prefrlam i instaliram vo mobilniot

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.603
Поени од реакции
11.625
у мојот телефон си имаше avg само што не беше инсталиран и јас го инсталирав. па гледам кога ке симнам некој рпограм, анти вирусот го скенира.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Ако имам инсталирано многу апликации дали тоа го кочи телефонот ?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Дечки, ми треба помош за Samsung Galaxy Note N7000. Користам официјален ром, супер е се, само уште да го рутирам... барав и низ XDA но некако со овај кернел изгледа не се софпаѓа, па да не згрешам нешто... а може и ја на цело сум грешка :D

Детали:

Помош за да го рутирам??? Некој да ми објасни?

Фала!

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
imam sodrzina na mobilniot sto nesakam da mi gi gledaat drugite a nemozam da go zaklucam folderot so slki inaku koristam lg l-3 preporacajte nekoja aplikacija .. inaku nemam doma vfi koristam kablovski internet pa ve molam za pomos (y)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.767
Поени од реакции
8.031
Дечки некоја добра апликација за гледање ТВ преку интернет? Пример ко ќе има фудбал и слично?

Kajgana Shop

На врв Bottom