Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Дечки некоја добра апликација за гледање ТВ преку интернет? Пример ко ќе има фудбал и слично?
TVGOO Live Tv, ќе ти треба Vitamio plugin за да гледаш (ги има на маркет)
А има добра листа на канали...нешто и македонско

Од тоа што видов, ми се допадна програмот, но кај мене на Huawei-то кочеше...пробај кај тебе, можеби ќе биде подобро (сигурно ќе биде) :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.768
Поени од реакции
8.031

Од тоа што видов, ми се допадна програмот, но кај мене на Huawei-то кочеше...пробај кај тебе, можеби ќе биде подобро (сигурно ќе биде) :)
Оооо, работи топ, фала ти Бадијалџијо една :cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Зошто кога еве ја уклучувам пример МТВ се лоадира 5-6 секунди и после пак се враќа на менито, не ја пушта? Имаш ваков проблем?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.768
Поени од реакции
8.031
Зошто кога еве ја уклучувам пример МТВ се лоадира 5-6 секунди и после пак се враќа на менито, не ја пушта? Имаш ваков проблем?
Македонскиве не функционираат, а и не ми ни требат нив. За странскиве ми беше... бар тие функционираат кај мене.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Македонскиве не функционираат, а и не ми ни требат нив. За странскиве ми беше... бар тие функционираат кај мене.

Работат и македонските

Пробав неколку канали, незнам точно кои (да не зборам од памет) и ги отвараше...но кочеа, недоволно јак телефон :(
Можеби со МТВ има некој проблем, не се сеќавам дали и таа ја имав пуштано :unsure:
Алфа ви ја отвара ? За неа сум сигурен дека ми ја отвараше...

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Aко направам update на софтверот дали ке ми ги избрише контактите,сликите,клиповите ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aко направам update на софтверот дали ке ми ги избрише контактите,сликите,клиповите ?
Jas koga update-irav na ICS nisto ne mi se izbrisa (HTC Evo 3D).

Od kade simnuvate knigicki za Reader-ot, moze nekoj da mi preporaca nekoe mesto?Bilo free bilo piraterija. Po PP moze ako e piraterija.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Ako moze nekoj da mi pomogne.Nov sum na android pa bare with me:) Kako se mesti virtuelnata tastatura da ti odi i vo landscape? Samo vo portrait mi stoi , koga ke go rotiram telefonot(alcatel 995) ne se mrda tastaturata a niti sajtovite na net , se si stojat na portrait?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ako moze nekoj da mi pomogne.Nov sum na android pa bare with me:) Kako se mesti virtuelnata tastatura da ti odi i vo landscape? Samo vo portrait mi stoi , koga ke go rotiram telefonot(alcatel 995) ne se mrda tastaturata a niti sajtovite na net , se si stojat na portrait?
Settings - Display - Auto-rotate screen da ti e stiklirano.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Дали некако е можно да се инсталира Android на Nokia C5-03, иначе телефонов е со Symbian.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Дали некако е можно да се инсталира Android на Nokia C5-03, иначе телефонов е со Symbian.
Андроид немоежеш, но акo не си задоволен од симбиен може да погуглаш малку мислам дека може windows да му ставиш

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Андроид немоежеш, но акo не си задоволен од симбиен може да погуглаш малку мислам дека може windows да му ставиш
Аха, сега ќе пробам нешто со тоа, а што друго би можел да инсталирам на Nokia E52?

Kajgana Shop

На врв Bottom