- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 501
- Поени од реакции
- 38
Имаш ПП.пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?
Имаш ПП.пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?
фалаИмаш ПП.
Moze li i na mene da mi go pratite?фала
Имаш ПП и ти.Moze li i na mene da mi go pratite?
Кој е тој lg 500?Dali moze da se apdejtira od android 2.2 na 2.3 na lg 500?
Се снајдовКако може да се направи да се користи интернет на телефонот преку компјутер, гледам ја има таа опција, ама не можам да се конектирам нешто, компјутерот ми бара драјвери за Android Phone.
Тоа е за почеток
Денеска успеав мојот да го апдејтирам на 2.3.3, така да конечно може и кај насDobro mislev na ovoj p500
Po koj tutorial odese za 2.3.7? i na kolku Mhz ti e napraven overclock-ot?Ајмо на интеренет излезе новиот google music 4.0.1 кој треба да дојде со андроид 4.0 но на итнеренет веќе го има.
Кој сака да го проба СПУШТИ
Го инсталирав и апла гледам дека зеле од windows mobile, премногу е слично некако
Bdw го апдејтирав Lg gt540 на 2.3.7 ова е најдобар апдејт дефинитивно се осеќа брзина.
оверклок немам напревано а туторијал зависи на која верзија си ти?Po koj tutorial odese za 2.3.7? i na kolku Mhz ti e napraven overclock-ot?
2.1 official za dve nedeli mi mine garancija pa ke mu pravam updateоверклок немам напревано а туторијал зависи на која верзија си ти?