Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?
Имаш ПП.

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Како што читам на ГСМАрена може.
Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Како може да се направи да се користи интернет на телефонот преку компјутер, гледам ја има таа опција, ама не можам да се конектирам нешто, компјутерот ми бара драјвери за Android Phone.

Тоа е за почеток :D
--- надополнето: Oct 3, 2011 8:28 PM ---
Како може да се направи да се користи интернет на телефонот преку компјутер, гледам ја има таа опција, ама не можам да се конектирам нешто, компјутерот ми бара драјвери за Android Phone.

Тоа е за почеток :D
Се снајдов ;)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајмо на интеренет излезе новиот google music 4.0.1 кој треба да дојде со андроид 4.0 но на итнеренет веќе го има.

Кој сака да го проба СПУШТИ

Го инсталирав и апла гледам дека зеле од windows mobile, премногу е слично некако :)

Bdw го апдејтирав Lg gt540 на 2.3.7 ова е најдобар апдејт дефинитивно се осеќа брзина.

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Ајмо на интеренет излезе новиот google music 4.0.1 кој треба да дојде со андроид 4.0 но на итнеренет веќе го има.

Кој сака да го проба СПУШТИ

Го инсталирав и апла гледам дека зеле од windows mobile, премногу е слично некако :)

Bdw го апдејтирав Lg gt540 на 2.3.7 ова е најдобар апдејт дефинитивно се осеќа брзина.
Po koj tutorial odese za 2.3.7? i na kolku Mhz ti e napraven overclock-ot?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.369
Денеска си купив Андроид телефон и земав да симнувам апликации преку андроид маркетот.Кога дојдов дома кога се логирав преку компјутер на андроид маркет страната таму ми го покажуваше телефонот кој го имам.Кога отворив страната каде беше Angry Birds отидов несакајќи на Install и ми покажа дека играта ќе ми ја симне на телефонот.Јас немам бежичен интернет дома и приметив дека почна преку 3Г да ми симнува.Поради тоа веднаш земав исклучив интернет услугата за да не ме одере.Може ли некако да го запрам тоа симнување?Не ми се верува дека на андроид маркет страна нема cancel опција или слично.Што да направам за да стопирам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom