Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?
Имаш ПП.

Dali moze da se apdejtira od android 2.2 na 2.3 na lg 500?
Кој е тој lg 500?
lg500_00.jpg

Како што читам на ГСМАрена може.
Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3

Како може да се направи да се користи интернет на телефонот преку компјутер, гледам ја има таа опција, ама не можам да се конектирам нешто, компјутерот ми бара драјвери за Android Phone.

Тоа е за почеток :D
--- надополнето: Oct 3, 2011 8:28 PM ---
Како може да се направи да се користи интернет на телефонот преку компјутер, гледам ја има таа опција, ама не можам да се конектирам нешто, компјутерот ми бара драјвери за Android Phone.

Тоа е за почеток :D

Се снајдов ;)

Ајмо на интеренет излезе новиот google music 4.0.1 кој треба да дојде со андроид 4.0 но на итнеренет веќе го има.

Кој сака да го проба СПУШТИ

google-music-3.jpg
google-music-3.jpg

Го инсталирав и апла гледам дека зеле од windows mobile, премногу е слично некако :)

Bdw го апдејтирав Lg gt540 на 2.3.7 ова е најдобар апдејт дефинитивно се осеќа брзина.

Ајмо на интеренет излезе новиот google music 4.0.1 кој треба да дојде со андроид 4.0 но на итнеренет веќе го има.

Кој сака да го проба СПУШТИ

google-music-3.jpg
google-music-3.jpg

Го инсталирав и апла гледам дека зеле од windows mobile, премногу е слично некако :)

Bdw го апдејтирав Lg gt540 на 2.3.7 ова е најдобар апдејт дефинитивно се осеќа брзина.

Po koj tutorial odese za 2.3.7? i na kolku Mhz ti e napraven overclock-ot?

Денеска си купив Андроид телефон и земав да симнувам апликации преку андроид маркетот.Кога дојдов дома кога се логирав преку компјутер на андроид маркет страната таму ми го покажуваше телефонот кој го имам.Кога отворив страната каде беше Angry Birds отидов несакајќи на Install и ми покажа дека играта ќе ми ја симне на телефонот.Јас немам бежичен интернет дома и приметив дека почна преку 3Г да ми симнува.Поради тоа веднаш земав исклучив интернет услугата за да не ме одере.Може ли некако да го запрам тоа симнување?Не ми се верува дека на андроид маркет страна нема cancel опција или слично.Што да направам за да стопирам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom