Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имам едне проблем, неможам да се конектирам на маркетот (заборавен пасворд). Сакам да направам нов јузер, несака за жива глава.. нон стоп ми излегува дека неможам да се конектирам на серверот. Пробувам да сменам пасворд некако и тоа не бидува. Знае ли некој шо треба да направам, за повторно да можам да се логирам на маркетот и да си симнувам апликации?

Абе имам едне проблем, неможам да се конектирам на маркетот (заборавен пасворд). Сакам да направам нов јузер, несака за жива глава.. нон стоп ми излегува дека неможам да се конектирам на серверот. Пробувам да сменам пасворд некако и тоа не бидува. Знае ли некој шо треба да направам, за повторно да можам да се логирам на маркетот и да си симнувам апликации?
Некако ми е чуден проблемов. Во основа на PC направи си нов user и пробај повторно. Провери добро дали имаш интернет конекција пошто не е логично тоа што ти се случува. Во маркет можеш да влезиш со секој валиден google налог (user и password). И уште нешто кој маркет го користиш да не го имаш новиот маркет?

дечки дајте ми линк каде би можел да симнам офлајн мапи за гугл мапс
П.С се работи за HTC Wildfire и ако има некоја посебна постапка као се ин сталираат тие ке ве молам за образложение односно помош од вас

Некако ми е чуден проблемов. Во основа на PC направи си нов user и пробај повторно. Провери добро дали имаш интернет конекција пошто не е логично тоа што ти се случува. Во маркет можеш да влезиш со секој валиден google налог (user и password). И уште нешто кој маркет го користиш да не го имаш новиот маркет?

Го средив, се изнамачив ама добро е сега. Имам пристап до маркет :)

Дечки имам еден проблем. Имам LG GT540 сега ј упгрејдував 2,1 верзијата преку официјалниот сајт. Проблемот е во тоа што неможам да се уклужам на мојата wifi мрежа connection unsuccessful. Што може да е проблемот и како може да се реши?

The application Home screen (process com.sonyericsson.homescreen) has stopped unexpectedly. Please try again.

Го добивам овој ерор кога ке пробам да ја уклучам апкикацијата.
Некој со сличен проблем ? некакво решение ?
се работи за sonyericsson xperia x8 so android 2.1

За тебе е де. Како што гледам друг немаше пишано под твоето мислење.

Само што купив сони ериксон х10 мини про и имам две прашања:
Дали може на него да се гледа ТВ офлајн и на кој начин (подетално објаснување) и како да проверам дали користи Андроид 1.6 или 2.1.

Само што купив сони ериксон х10 мини про и имам две прашања:
Дали може на него да се гледа ТВ офлајн и на кој начин (подетално објаснување) и како да проверам дали користи Андроид 1.6 или 2.1.
Оди на settings->About Phone->kaj Firmware version ќе ти пошува која верзија андроид имаш.
А за тоа офлајн ТВ искрено не те разбирам (ваљда немислиш дека можеш да гледаш ТВ како на телевизор) а ако мислиш на Online TV тогаш ќе мора да имаш Андроид 2.2 тој подржува Flash player а ако имаш 2.1. тогаш со Skyfire+video можеш да гледаш нешто. (зулу пример)

Некое програмче за возен ред на ЈСП ама со НОЌНИТЕ ЛИНИИ во него. Фала

Дали знаете како се викаше апликацијата што кажуваше каде има полиција низ патиштава? Мислам дека и на Сител ја даваа пред некое време...

Дали знаете како се викаше апликацијата што кажуваше каде има полиција низ патиштава? Мислам дека и на Сител ја даваа пред некое време...
Не сум слушнал јас за таква апликација,али ова може ке ти помогне за каде имаат ставено радари. ;)

пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom