B
bngj45
Гостин
Колку пари е да се направи?Тоа е ... се одлепува од рамката
0
Колку пари е да се направи?Тоа е ... се одлепува од рамката
0
9000 денКолку пари е да се направи?
Просек, што имаш друго како опција?Каков е Huawei Y6 II? Имал ли некој искуство со овој телефон?
Сега користам Microsoft Lumia 550 ама во карактеристики гледам Huawei е подобар.Просек, што имаш друго како опција?
И iPhone е инфериорен на хартија (во карактеристики) споредено со андроидите па дури и послаби од него а не најдобрите, па работи супериорно во споредна со поголем дел од нив.Сега користам Microsoft Lumia 550 ама во карактеристики гледам Huawei е подобар.
ako si na windows platforma najmerodaven ti e IE od microsoft. ako tamo e ok prikazot sajtot e ok. probaj deinstal, pa pusti nekoj program za registry clean i odnovo install na chrome.Знае ли некој зошто на Google Chrome на некој сајтови не ми го вади текстот или пак ми го прикажува целиот сајт смалено и не можам да зумирам ?
Ова го приметив на Википедија а и на многу други сајтови. Најчесто кај што треба да има текст само се гледаат линии. На повеќе сајтови кога ќе ставам да ми го прикажува декстоп верзија е нормално но на некој и тоа не помага.
Пробав доста работи не сака а гледам коментари на google play дека и други го имаат проблемов што значи до Google е.ako si na windows platforma najmerodaven ti e IE od microsoft. ako tamo e ok prikazot sajtot e ok. probaj deinstal, pa pusti nekoj program za registry clean i odnovo install na chrome.
Симни си psiphon нема да имаш проблем.Зошто не ми отвара вифи пример на такви места како спортлајф кај што кога ќе се конектираш те носи на пребарувачот пасворд да пишеш на нивната страна а мене на гугл ми стои и не ми отвара ништо?Сакаше пред некое време сеа нејке а кај други луѓе си работи