- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 5.578
Има http://www.anhoch.com/product/40483/power-bank-intenso-s10000-black-10000mahИма некој начин на Хуавеи П8 лајт да му се зголеми издржливоста на батеријата?
Има http://www.anhoch.com/product/40483/power-bank-intenso-s10000-black-10000mahИма некој начин на Хуавеи П8 лајт да му се зголеми издржливоста на батеријата?
направи му хард ресет но со комбинација на копчината при изгаснат телефон(пауер+горе за гласот и хоум дугмето заедно). Предходно именикот зачувај го на мемориска картичка(извези ги).Ај ако може помош малку.
Имам Samsung J5 и често пати кога ќе го отклучам телефонот ми се отвараат рандом апликации. На почетоко си викам ај можеби случајно сум отворил некоја при заклучување, но кога продолжи ова ги избришав сите shortcuts од homescreen и пак продолжи со ова. Значи макар и на 1 секунда да го заклучам и одма да го отклучам ми отвара апликација што не сум ја користел. Телефонот во глобала е супер само ова често знае да биде многу досадно.
НеИмате проблем со последната верзија на Messenger? Ко ќе сакам да испратам слика на некој пријател т.е. во моментот да сликам, ми се исклучва разговорот од пријателот и автоматски се враќа на Home на Messenger-от. Значи, ќе сликам и таман што ќе треба да ја испратам се гаси разговорот од пријателот.
Mene mi se desava unazad podolgo vreme, ne samo so poslednata, ne se slucuva sekogas, ama da receme na 2-3 pati. Preinstalirav nekolku pati, pak istoto.Имате проблем со последната верзија на Messenger? Ко ќе сакам да испратам слика на некој пријател т.е. во моментот да сликам, ми се исклучва разговорот од пријателот и автоматски се враќа на Home на Messenger-от. Значи, ќе сликам и таман што ќе треба да ја испратам се гаси разговорот од пријателот.
Да. Баш така. Од пред две три верзии наназад е истото. Си реков со последниот абдејт ќе се среди али не. И реинсталирав ама пак исто. И ко што рече, некогаш ќе се потрефи да не се исклучи.Mene mi se desava unazad podolgo vreme, ne samo so poslednata, ne se slucuva sekogas, ama da receme na 2-3 pati. Preinstalirav nekolku pati, pak istoto.
Htc one mini 2Да. Баш така. Од пред две три верзии наназад е истото. Си реков со последниот абдејт ќе се среди али не. И реинсталирав ама пак исто. И ко што рече, некогаш ќе се потрефи да не се исклучи.
Што мобилен користиш?
Да не ти има паднато?Да не знае некој зошто вака ми прави екранот https://youtu.be/_Vp82i41Pt4 почна вака од пред 2 дена некаде кога ќе појачам светлина како да го снемува и кога се гаси екранот прави понекогаш,вчера ми доде апдејт за телефонот инсталирав а и денес го форматирав но пак исто е?Се работи за Samsung galaxy S5
Па да пред 3-4 месеци и се гледа како да е одлепена фолијата горе лево кај сензорот за известување но стаклото изгледа е дека ја одлепив фолијата и пак е истото се гледа а не е скршено.Да не ти има паднато?
Немора да е скршено, се оштетил флетот од екранот, тој стои превиткан горе кај сензорите му доаѓа отприлика, ако е одлепен од рамка тогаш толку од тој екранПа да пред 3-4 месеци и се гледа како да е одлепена фолијата горе лево кај сензорот за известување но стаклото изгледа е дека ја одлепив фолијата и пак е истото се гледа а не е скршено.
Вака нешто слично еНемора да е скршено, се оштетил флетот од екранот, тој стои превиткан горе кај сензорите му доаѓа отприлика, ако е одлепен од рамка тогаш толку од тој екран
Тоа е ... се одлепува од рамкатаВака нешто слично е![]()