Да да, и би требало да средиш.Mislis da napravam factory data reset?!
Да да, и би требало да средиш.Mislis da napravam factory data reset?!
Каков фактори ресет не заебавај, пробај обичен рестарт да му направиш на телефонот.Ne pusta nikakov zvuk,jacina na zvukot e maximum,klipovi ni na youtube ni na media player ne pusta..za sgs3!care?
Да. Инсталирај Astro File Manager од PlayStore и преку него ќе можеш.Има ли начин без рут пристап да инсталираш апк фајлови директно на сд картичката?
И што бидна ? Го реши проблемот ?--- надополнето: 28 февруари 2013 во 11:49 ---
Ја еднаш проблемот го најдов во Гмаил акаунтот... не знам како ама сум се одлогирал.
Провери тоа да не ти е.... па после штиклирај за синхронизација!
Симни си го boot фајлот, инсталирај го и потоа инсталирај го ромот.имам htc one x со custom rom viper x верзија 2.6.0 и android version 4.0.4 кога го симнувам апдејтот и стискам update кога ми се гаси телефонот се укочува на белиот htc екран и не се мрда, помош? малце сум noob за овие ствари така да take it easy![]()
Може да ми пратиш некој туторијал или поубаво step by step да ми објасниш дека не те сваќам башСимни си го boot фајлот, инсталирај го и потоа инсталирај го ромот.
Ти преминуваш од ICS на ЈВ и затоа ти треба поинаков кернел.
Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
Стискаш Power + Down за да влезеш во Bootload-ерот, го симнуваш boot фајлот од овде и го инсталираш со командата fastboot flash boot boot.img.Може да ми пратиш некој туторијал или поубаво step by step да ми објасниш дека не те сваќам баш![]()
кога ќе отидам во bootloaderot која опција да ја стиснам и дали треба и некој safety опции да кликнам и како да отидам во recovery ?
Ти имаш стар HBoot, кај тебе треба да е верзијата 1.12 а на тебе ти треба верзијата 1.39 за да инсталираш кастом ЈВ ром.кога ќе отидам во bootloaderot која опција да ја стиснам и дали треба и некој safety опции да кликнам и како да отидам во recovery ?