Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ти имаш стар HBoot, кај тебе треба да е верзијата 1.12 а на тебе ти треба верзијата 1.39 за да инсталираш кастом ЈВ ром.
Има програма за апдејт на HBoot-от, за неколку минути програмата ќе го направи тоа, ти треба да избереш само што сакаш да правиш.
Преку таа програма можеш да инсталираш и boot.img како и Recovery.

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
ме збуни сега ептен.. :(

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Од кога почнал андроид да отвара .exe фајлови? :LOL:
па добро бе пријателе не се разбирам и кога ќе ја симнам програмата не знам што да правам со нејзе :(

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
па добро бе пријателе не се разбирам и кога ќе ја симнам програмата не знам што да правам со нејзе :(
Епа однеси го на мајстор, прежалиги 500 денари, ризик е да си играш со кернели.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ако не знаеш или не разбираш подобро не ни започнувај за да не го брикнеш телефонот.

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
каде да го однесам и каде највеќе ми се исплати ?

S

Sinisa123

Гостин
Imam lgp350 i sakam da mu dadam update ama doma nemam wifi imam verizja 2.2 sakam nekoja podobra posto mobilniot mi koci ne mozam da vidam koj me bara treba da cekam 5 min da vidam isto taka vazi i za poraki a za drugo da ne zboram
--- надополнето: 4 март 2013 во 19:48 ---
Imam lgp350 i sakam da mu dadam update ama doma nemam wifi imam verizja 2.2 sakam nekoja podobra posto mobilniot mi koci ne mozam da vidam koj me bara treba da cekam 5 min da vidam isto taka vazi i za poraki a za drugo da ne zboram :facepalm: nemam igri ako znaete dajte idea.sakam da mu dadam update preku usb

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дури сеа гледам дека се ставило ова, google settings. Цела икона за 2 глупи опции :facepalm:

П

Пепси_

Гостин
Дури сеа гледам дека се ставило ова, google settings. Цела икона за 2 глупи опции :facepalm:
за што е ова,ќе биде ли грешка ако ја излетам? :D гледам и кај мене ја има дафак и ова google+ што се овие срања ич не ми е јасно.

вчера арно оти ги префрлив на мемориската апликациите,ете зошто ми бил бавен телефонот божеееееее :facepalm:
--- надополнето: 6 март 2013 во 13:27 ---
за што е ова,ќе биде ли грешка ако ја излетам? :D гледам и кај мене ја има дафак и ова google+ што се овие срања ич не ми е јасно.

вчера арно оти ги префрлив на мемориската апликациите,ете зошто ми бил бавен телефонот божеееееее :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom