Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Не за да свети, да не ми се заклучува. Али нема начин изглеа све пребарав, дабл чек.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 00:27 ---

Мхм, пример сурфаш ќе го остаиш 30 секунди на страна и пак мора да го отклучуваш, малце аноинг.
Кај мене на Нексус, има lock и screen timeout. Подеси ги тие како ти одговараат. Како што и ти пиша Pane-G.

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Имам Lg e400, и ми вика дека немам доволно меморија за да меморирам Contact...знае некој зошто? :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Kazete nekoj dobar antivirus da spushtam od playstore.Gledam ima eden kup,nekoj se so pari,mi treba nekoj besplaten i da brka rabota.

Член од
1 април 2012
Мислења
152
Поени од реакции
41
Kazete nekoj dobar antivirus da spushtam od playstore.Gledam ima eden kup,nekoj se so pari,mi treba nekoj besplaten i da brka rabota.
Реално и нема некоја потреба да ставаш антивирус во телефон, али ако веќе сакаш инсталирај Avast.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Unfortunately maps has stopped working.

Некој со ваков проблем имал? Помош како да се реши?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
А што ќе ти е антивирус на Android ?? Само ќе ти троши батерија, ништо повеќе. 90% ако не и повеќе од апликациите ги симнуваш од play store каде пред да бидат аплоадирани се проверуваат за "вируси" и спајвеар. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
После не држеле батериите...не ви треба AV на телефонот.
На кого објаснувате само не знам, сто пати имам пипано на темава, нема да симињаш торенти од телефон...

Антивируси, таск менаџери тоа НЕ.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
1
имам hp ipaq 614c работи на оперативен систем виндовс дали може да се инсталира андроид и ако може пратете туторијал

Член од
22 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
2
Би бил благодарен доколку ми посочите МАКЕДОНСКИ за андроид што работи, може и интел т.е линк по ПП.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
kako da napravam aplikaciite sto gi spustam od "Play Store" da se zacuvaat direkno vo sd kartickata?

Kajgana Shop

На врв Bottom