- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
rootkako da napravam aplikaciite sto gi spustam od "Play Store" da se zacuvaat direkno vo sd kartickata?
rootkako da napravam aplikaciite sto gi spustam od "Play Store" da se zacuvaat direkno vo sd kartickata?
App2SD или App Mgr III апликацијата спушти ја и префрли ги.kako da napravam aplikaciite sto gi spustam od "Play Store" da se zacuvaat direkno vo sd kartickata?
site apps mi se prefrleni vo memoristata (2gb) imam od telefonot 200 mb no uste 9 mb se ostanati dali moze da napravam direkno vo memoriskata da se spustaat aplikaciite od market?App2SD или App Mgr III апликацијата спушти ја и префрли ги.
Не може дирек треба сам да ги средиш.site apps mi se prefrleni vo memoristata (2gb) imam od telefonot 200 mb no uste 9 mb se ostanati dali moze da napravam direkno vo memoriskata da se spustaat aplikaciite od market?
Каков телефон имаш ? Чудно ми е како може да ти кочи,гледај да не имаш некоја апликација што ти го кочи телефонот...Телефонот ми беше кодиран на Т-Мобајл и се беше во ред, работеше, ретко да укочеше нешто, после го декодирав и сеа почна многу да кочи. Поима немам што му се дрси. Во обично пишување порака знае да закочи и да не мрдне.
Постои ли некоја можност да убрза?
п.с. Претходно имав инсталирано GoLauncher ама сега никако не можам да најдам нешто слично. Некојја препорака?
T-Mobile move balance.Каков телефон имаш ? Чудно ми е како може да ти кочи,гледај да не имаш некоја апликација што ти го кочи телефонот...
Како да ставам Тапаталк без плаќање и без рутирање и такви ствари? Ептен сум нов на Андроид и ко изгубен случај се осеќам.
И некој ако има некои листи на корисни и интересни апликации нека сподели![]()
Има ли некоја идеја за мојот проблем за Play store не ми отвара само лоадира и после пишува дека е надвор од конекција инаку ми работи Aptoide,BlackMart,AppBrain,AppStoreVN а само на Play Store не ми работи што може да е проблемот било каква идеја и ќе ми текне како Др. Хаус
![]()
Патем се работи за ХТЦ Дезајр ХД рутиран и друг РОМ кој и пред проблемов ми работеше Play Store.
Factory Reset ?Ne pusta nikakov zvuk,jacina na zvukot e maximum,klipovi ni na youtube ni na media player ne pusta..za sgs3!care?
Mislis da napravam factory data reset?!Factory Reset ?