Albafone - Нов мобилен оператор само за македонските албанци во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Значи ако имаат поповолни цени би купил карта од нив кога се вика албафон и без искажаните *испади*...
Оти да не, ако имаат добри тарифи и понуда секако. Затоа и не ги разбирам овие изјави со што се одкажуваат од голем дел од пазарот ама тоа е сигурно некој маркетинг-трик. :icon_mrgr:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Се надевам дека е ова една од моите халуцинации...разбудете ме. Ау не, Хрватска вчера влезе во ЕУ а ние отвараме Албафон :нинџ:

SS Divizion Totencof

Александар Невски
Член од
2 јуни 2013
Мислења
121
Поени од реакции
102
ПА ДАААЈ МОЛИМТЕ ТРИ ТРЕТИНИ ЗИМА ОД СЛИКАВА
Извинете за капслокот,али стварно бре,нека каже колку има лапнато,(еве да не го навредам),земено за да ги пушти шокоиве да имаа Аљбафон?Или може го тапнал Гвуле му рекол,ако си дебел барем си среќен?
мислам тајната е во ќебапите од дестан (y), со буковка и кромитче , лепоттата и формата мора да се одржуваат што ти паѓа напамет бре еј !!! :LOL:

--- надополнето: 1 јули 2013 во 21:43 ---
Знаее ли која му е најтешка одлука ???
кога треба да бира вечера со ќебапи или неговата жена ;)
се разбира секогаш оди на ќебапите :D

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Абе дајте не се глупирајте типов само пробува да си развие бизнис на најниски емоции.На крајот се се враќа на кој ќе понуди најдобри услови а Т-мобиле,ВИП и ОНЕ ќе го уништат многу брзо зошто он би морал со нив да направи договор за користење на нивната мрежа.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Ма не ми пречи да има албафон и сите шќипоња ќе се префрлат кај нив и ќе ни биде олеснување оти Македонска Разузнувачка Служба полесно ќе им прислушваат и оп еве ти афера за прислушување ;)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Море не името туку глупостите што ги кажуваат демек граѓани од втор ред итн.
Во поглед на изјавата: како што самите се дефинираа за оператор фокусиран на албанците не ги занима што мислат македонците, а башка што изјавата им оди во прилог на албанците и нивната вечна улога на жртва.
Абе се е тоа бизнис, не се замарај.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чекор поблизу е ова до федерација. Нема бегање од тоа за 15 год максимум.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533
разликата ќе биди шо тука ќе има беспатни разговори кон албанија и косово :)

до душа, ако пример воведат некој вртоглаво добри понуди, зошто би седел и би плаќал за истото поќе кај т-мобиле, оне или вип?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
А ако вртиш кон броеви од Оне, Вип и ТМобиле ќе ти рачуна во роаминг?
Патем што бидна со WTI Maкедонија, нели она требаше да биде ?
се испосраа овие, мислеа така се прави оператор. Ништо, тури им пепел.

Директоров на АЕК стереотип за прав директор во македонска компанија. Да настапи на некој кабел ќе немаме интернет недела дена.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
533
parapague si nukas no dis pozition, ju ljute mi provoni mo von :) hahahah

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
пази мајку му колку си ти паметен чудо право чудо.Има лек за се па така и за ова само продадените шупчиња го кочат.А ти пошто попуваш многу и се правиш паметен ме интересира какво решение предлагаш него те читав негде демек дедо ти имал големо богатство оставено па ке уживаш па баш таквите како тебе што ме брига си имам ја ја серат и ја кочат државата.Боље земи си тија прталите и губи се од тука продадени души кај ветерот таму и јас не умирирај магаре од зелена трева ќути и трпи земи г'зот натрти го ебате беља роди ме мајко среќен па фрли ме на буниште.И затоа немој да ми се правиш квази паметен излегуваш смешен и ступиден
Ајт дрмни едно апче и смири се.....поарно ќе ти биде.....а после тоа пак напиши пост со интерпункциски знаци во него.

За памет јбг,ми се може.....за разлика од некој го имам малце.Не е моја кривица што Господ не бил многу дарежлив во твојот случај.
За на дедо ми парите ич да не ти чуе......иако ги нема,нешто си читнал,но не си дочитал.

Лај си ти и понатаму,браќава ќе си добијат и оператер.Веќе си добија и општини и градови и двојазичност и министри,утре и пензии и парламент итн....

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
ДУПЛА ТЕМАААА АЛОО МОДЕРАТОР НЕ СПИЕТЕ, УШТЕ КОЛКУ ДА КАЖУВАМ! xD
http://forum.kajgana.com/threads/albafone-5ти-мобилен-оператор-во-Македонија.64019/

Од друга страна комедија:

Албафон ги промовираше своите пакети

02/07/2013
Откако менаџментот на компанијата и АЕК го промовираа новиот мобилен оператор „Албафон“, овој четврти оператор од Македонија ги промовираше и своите пакети за разговори.
Пакетите на „Албафон“ имаат низа погодности за своите корисници и низа опции за релаксирани и ефтини разговори. Главните пакети кои беа претставени се:
„Повикај Албанец“ – основен пакет кој има најефтини цени, односно разговорите во оваа мрежа, од префикс 073 кон 073, ќе бидат само 1 денар минута. Во постпејд понудата за овој пакет се вклучени 500 минути бесплатни разговори за корисниците на „Албафон“.
Вториот пакет е „Повикај Македонец“ и подразбира воспоставување конекција со другите мобилни оператори која ќе се наплатува 8 денари по минута. Доколку остварите повеќе од 500 минути разговори се активира дополнителниот пакет „Релаксирани меѓуетнички разговори“, каде 1 минута ќе се наплаќа само 2 денари.
Третиот пакет е „Повикај Срби, Турци, Роми или Бошњаци“ каде исто така ќе има разни поволности и бонус минути за разговори, додека за разговори со влашката етничка заедница ќе има посебен пакет во кој разговорите кон 073 ќе бидат поефтини од 073 кон соодветниот припадник на влашката заедница.
Од „Албафон“ најавуваат и многу нови изненадувања засвоите корисници за што набргу ќе ја информираат јавноста.

Извор: http://brejking.net/albafon-gi-promovirashe-svoite-paketi/ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom