SS Divizion Totencof
Александар Невски
- Член од
- 2 јуни 2013
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 102
gratis ringtoni rocya MAndolinene
Шала е, нели читаш?A od kaj ke znajt operatorot dali ke povikam Albanec, Makedonec, Srbin, Turcin ili Rom?
По акцентот ќе познаеA od kaj ke znajt operatorot dali ke povikam Albanec, Makedonec, Srbin, Turcin ili Rom?
знам кога зборам истина многу боли таков сум јас без влакна на јазикот што да ти правам.МРШ од Државава кога треба да се земе нешто одма Македонија на прво место а да се помогне ааа кој брига ме за сите.Продадени и лицемерни како тебе педерчиња ги има штета што немаш налетено на мене да видиш како ги решавам таквите.Гнасо една скапана дошљак мрш ти ке ми сереш и ке ми кажуваш и објаснуваш смешан.Барем чисто лице си имам и можам да се погледам во огледало слепцу еден.Си зеле општини па ке земат дрво едно таквите како тебе не продадоа дупето навртено и дадено под кирија говедо скапаноАјт дрмни едно апче и смири се.....поарно ќе ти биде.....а после тоа пак напиши пост со интерпункциски знаци во него.
За памет јбг,ми се може.....за разлика од некој го имам малце.Не е моја кривица што Господ не бил многу дарежлив во твојот случај.
За на дедо ми парите ич да не ти чуе......иако ги нема,нешто си читнал,но не си дочитал.
Лај си ти и понатаму,браќава ќе си добијат и оператер.Веќе си добија и општини и градови и двојазичност и министри,утре и пензии и парламент итн....
Пати си колку сакаш.....цркни од мака.Тука сум си и колку сакам гомна ќе си јадам.....а ти мене можеш само да ми го *******.знам кога зборам истина многу боли таков сум јас без влакна на јазикот што да ти правам.МРШ од Државава кога треба да се земе нешто одма Македонија на прво место а да се помогне ааа кој брига ме за сите.Продадени и лицемерни како тебе педерчиња ги има штета што немаш налетено на мене да видиш како ги решавам таквите.Гнасо една скапана дошљак мрш ти ке ми сереш и ке ми кажуваш и објаснуваш смешан.Барем чисто лице си имам и можам да се погледам во огледало слепцу еден.Си зеле општини па ке земат дрво едно таквите како тебе не продадоа дупето навртено и дадено под кирија говедо скапано
mobimakalbafon
Пошто нели се наоѓаме во Република Македонија.mobimak