A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
blacky да не ќе ми бара некоја лозинка или слично, па после да неможам ниту еден канал да гледам ? :D
Не верувам, пред 2 недели мене така ми праеше ни еден канал не пушташе, ја извадив на 10 - 15 мин. картицата, после си работеше. Така ми кажаа од близу да напраам.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Не верувам, пред 2 недели мене така ми праеше ни еден канал не пушташе, ја извадив на 10 - 15 мин. картицата, после си работеше. Така ми кажаа од близу да напраам.
Фала, ќе се обидам.

[edit] се обидов но не функционира, ќе мора да се јавам јас. фала уште еднаш.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Најава: Наскоро се очекуваат нови канали на Близу, FOX и FOX MOVIES. Преговорите се во тек

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Најава: Наскоро се очекуваат нови канали на Близу, FOX и FOX MOVIES. Преговорите се во тек
Да видам да не верувам ќе биде работава...
Уствари кога ќе размислам гарант ќе има некоја фора и за нив.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.781
Да видам да не верувам ќе биде работава...
Уствари кога ќе размислам гарант ќе има некоја фора и за нив.
Гарант ке ги стават во некој си екстра пакет да се доплаќаат или нивната најдобра тактика ке ги пуштат само за нови корисници :D

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Ај дај Боже, ма да не верувам многу.
Иначе дај кажи им да почнат преговори за: Da Vinci Learning, E! Entertainment и AXN. Секој оператор ги има, само blizoo не.
И да, дај кажи ако имаш информации, до каде се со преводите ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.969
Поени од реакции
8.315
На Блузу гледам го има FLN со превод на бугарски ,а и MTV adra е со превод на српски и македонски ,но не сум проверил дали работат

Мене ми е чудно зошто на Макс тв нема превод на некој од овие и други канали а на Близу некој од каналите дури и арапски имат превод ?

S

Sheldon Cooper

Гостин
На Блузу гледам го има FLN со превод на бугарски ,а и MTV adra е со превод на српски и македонски ,но не сум проверил дали работат

Мене ми е чудно зошто на Макс тв нема превод на некој од овие и други канали а на Близу некој од каналите дури и арапски имат превод ?
па прашаj ги на фб страната де, ќе ти ги разрешат дилемите и нема да ти биде чудно

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Интернет од близу е солидно,но каналите е мизерија затоа си користам BOOM TV и супер и обавезно со македонски преводи а ретко и српски превод :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Единствениот превод на македонски од blizoo е на MTV Adria, НО, како и по обичај преводот не работи. За српски еднаш проверив, и работеше.
Иначе да, интернетот им е гром, за разлика од дигиталната телевизија, чија понуда е крш, иначе сликата е добра.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Се надевам со Македонски превод ќе бидат.
FOX Movies нема локализирана верзија на македониски, само каналот FOX, но како и секогаш, во државава ќе се најде некоја будала со некои екслузивни права за преводи (како што моментално е BoomTV за остатокот од преведените канали).

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Dobro znae li nekoj koja e lozinkata za digitalnata Tv za zastitenite kanali so se probuam so 0000 nemoze :/

Kajgana Shop

На врв Bottom