Не верувам, пред 2 недели мене така ми праеше ни еден канал не пушташе, ја извадив на 10 - 15 мин. картицата, после си работеше. Така ми кажаа од близу да напраам.blacky да не ќе ми бара некоја лозинка или слично, па после да неможам ниту еден канал да гледам ?![]()
Фала, ќе се обидам.Не верувам, пред 2 недели мене така ми праеше ни еден канал не пушташе, ја извадив на 10 - 15 мин. картицата, после си работеше. Така ми кажаа од близу да напраам.
Да видам да не верувам ќе биде работава...Најава: Наскоро се очекуваат нови канали на Близу, FOX и FOX MOVIES. Преговорите се во тек
Гарант ке ги стават во некој си екстра пакет да се доплаќаат или нивната најдобра тактика ке ги пуштат само за нови кориснициДа видам да не верувам ќе биде работава...
Уствари кога ќе размислам гарант ќе има некоја фора и за нив.
Ај дај Боже, ма да не верувам многу.Најава: Наскоро се очекуваат нови канали на Близу, FOX и FOX MOVIES. Преговорите се во тек
па прашаj ги на фб страната де, ќе ти ги разрешат дилемите и нема да ти биде чудноНа Блузу гледам го има FLN со превод на бугарски ,а и MTV adra е со превод на српски и македонски ,но не сум проверил дали работат
Мене ми е чудно зошто на Макс тв нема превод на некој од овие и други канали а на Близу некој од каналите дури и арапски имат превод ?
ги прашав еднаш порано не ми одговоријапа прашаj ги на фб страната де, ќе ти ги разрешат дилемите и нема да ти биде чудно
Се надевам со Македонски превод ќе бидат.Најава: Наскоро се очекуваат нови канали на Близу, FOX и FOX MOVIES. Преговорите се во тек
FOX Movies нема локализирана верзија на македониски, само каналот FOX, но како и секогаш, во државава ќе се најде некоја будала со некои екслузивни права за преводи (како што моментално е BoomTV за остатокот од преведените канали).Се надевам со Македонски превод ќе бидат.