- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 1.144
Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.скопје сум,ти за каде мислиш
Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.скопје сум,ти за каде мислиш
на вип е нај тапаИсто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.
Да ти кажам право, јас сум на Вип и кај мене е побрз нетот одколку кај брат ми, кај него не е стабилно 3G и затоа нетот е поспор.на вип е нај тапа
Abe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.
знам дека е крш на вип нетот ама поголема покриеност имаат 3Г од oneAbe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.
Секој користи тоа што има, во споредба со Оне моето искуство кажува дека Вип има подобра 3G покриеност.Abe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.
така е,секој си споделува свое искуство ја на вип крш ми беше иако има поголема 3Г покриеност,сеа на one ми е сосем окејСекој користи тоа што има, во споредба со Оне моето искуство кажува дека Вип има подобра 3G покриеност.
Е сега колку треба да е брзината на 3G интернетот е друг муабет, ама колку да извршам основни проверки преку мобилниот телефон, за мене е ок.
Јави се на техничка подршка да ти го средат АПН пристапот очигледно нешто со тоа е.Имам УСБ од ONE за безжичен интернет. Нормално си бара Пин и се конектирам.
Ама последниве денови се случи да се конектирам така, ама по некое време се исклучи интернетот. И за пак да се конектирам ми бара Access point name, User и Password. И не знам како да продолжам, што е работата?
Фала![]()
на 10км од табановце на србска територија имал 2г и 3г од ВИП??? Да не си грешка?оф топик, 10kм пред табановце од српска страна брат ми на вип и 2 и 3г имаше,јас дури на мк граница само 2г,ме разочара one
хммм?ГРЕШКА СИ.и јас мислев дека вип се послаби од one,затоа и се префрлив и ради нетот,иначе беше на vip mk 3G и 2g имаше,а one се разочарав,и плус погледни ја мапата на покриеност на one и вип,вип има поголема покриеност и 2 и 3Гна 10км од табановце на србска територија имал 2г и 3г од ВИП??? Да не си грешка?
ВИП намаат како што треба 2г и 3г ни во Македонија а не па во Србија. најверојатно брати бил закачен на ВИП ама на ВИП србија.![]()
Не сум грешка. Како прво неможеш да фатиш сигнал во некоја од соседдните држави на длабочина од 10км.хммм?ГРЕШКА СИ.и јас мислев дека вип се послаби од one,затоа и се префрлив и ради нетот,иначе беше на vip mk 3G и 2g имаше,а one се разочарав,и плус погледни ја мапата на покриеност на one и вип,вип има поголема покриеност и 2 и 3Г