- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.941
- Поени од реакции
- 16.257
Само мак адреси отвора.. пак истата прикаска.
Последниов месец често паѓа, и е многу спор за разлика од порано.У моментов само форумов ми го отвара и ништо друго, anyone else?
https://moj.one.mk/Кај може да се провери колку интернет иам потрошено месецов?
Али тука само за интернет на мобилниот има. Или јас не знам да се снајдам?
има за се мада малце е потешко за снаоѓањеАли тука само за интернет на мобилниот има. Или јас не знам да се снајдам?
го реши проблемот ?? го продолжив договорот на стариот пакет кој беше со брзина ДО 10, и мене нешто почна да ми успорува нетот ај велам моментално али така трае неколку дена,мерам вечерва брзина има 5.5Апла бавен ми е нетот вечерва. Бавно ми се симиња све и висок пинг иам на игрици. Напраив speedtest, резултатите катастрофа беа, download speed 0.7 mbps. Друг некој? Или пак ќе треба да се јавувам да видам што кур им е проблемов и зашто сум единствениот у државава што има проблеми со нетов од one.
Кога се јавуваш ќе им кажеш дека имаш проблем со брзината. Од таму го средуваат, мене ми го направија. Ѕвони им на 02 181 и ќе ти средат.го реши проблемот ?? го продолжив договорот на стариот пакет кој беше со брзина ДО 10, и мене нешто почна да ми успорува нетот ај велам моментално али така трае неколку дена,мерам вечерва брзина има 5.5
гледам на официјалната страна за овај пакет брзината си ја менале на “до 6“,во договорот не пишува колку брзина се обврзани,амисамо називот на пакетот кој кога го продолжив беше до 10,сега е до 6
чаре ?
на колку ти е договорот и коллку ти е сега ако сакаш да видишКога се јавуваш ќе им кажеш дека имаш проблем со брзината. Од таму го средуваат, мене ми го направија. Ѕвони им на 02 181 и ќе ти средат.
До 8 mbps, и сега толку отприлика ми е брзината. Некад знае да падне до кај 5-6, али се враќа нагоре често.на колку ти е договорот и коллку ти е сега ако сакаш да видиш