- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 1.144
Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.скопје сум,ти за каде мислиш
Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.скопје сум,ти за каде мислиш
на вип е нај тапаИсто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.
Да ти кажам право, јас сум на Вип и кај мене е побрз нетот одколку кај брат ми, кај него не е стабилно 3G и затоа нетот е поспор.на вип е нај тапа
Abe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.Исто во Скопје, добро сега јас го споредувам со брзината на Вип и Т-мобиле можеби затоа ми изгледа спор.
знам дека е крш на вип нетот ама поголема покриеност имаат 3Г од oneAbe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.
Секој користи тоа што има, во споредба со Оне моето искуство кажува дека Вип има подобра 3G покриеност.Abe ne zezaj sporeduvas 3 g na vip so 3g na one, pa vip ni 3 nemaat od 3G, katastrofa im e 3G to na vip.
така е,секој си споделува свое искуство ја на вип крш ми беше иако има поголема 3Г покриеност,сеа на one ми е сосем окејСекој користи тоа што има, во споредба со Оне моето искуство кажува дека Вип има подобра 3G покриеност.
Е сега колку треба да е брзината на 3G интернетот е друг муабет, ама колку да извршам основни проверки преку мобилниот телефон, за мене е ок.
Јави се на техничка подршка да ти го средат АПН пристапот очигледно нешто со тоа е.Имам УСБ од ONE за безжичен интернет. Нормално си бара Пин и се конектирам.
Ама последниве денови се случи да се конектирам така, ама по некое време се исклучи интернетот. И за пак да се конектирам ми бара Access point name, User и Password. И не знам како да продолжам, што е работата?
Фала
на 10км од табановце на србска територија имал 2г и 3г од ВИП??? Да не си грешка?оф топик, 10kм пред табановце од српска страна брат ми на вип и 2 и 3г имаше,јас дури на мк граница само 2г,ме разочара one
хммм?ГРЕШКА СИ.и јас мислев дека вип се послаби од one,затоа и се префрлив и ради нетот,иначе беше на vip mk 3G и 2g имаше,а one се разочарав,и плус погледни ја мапата на покриеност на one и вип,вип има поголема покриеност и 2 и 3Гна 10км од табановце на србска територија имал 2г и 3г од ВИП??? Да не си грешка?
ВИП намаат како што треба 2г и 3г ни во Македонија а не па во Србија. најверојатно брати бил закачен на ВИП ама на ВИП србија.
Не сум грешка. Како прво неможеш да фатиш сигнал во некоја од соседдните држави на длабочина од 10км.хммм?ГРЕШКА СИ.и јас мислев дека вип се послаби од one,затоа и се префрлив и ради нетот,иначе беше на vip mk 3G и 2g имаше,а one се разочарав,и плус погледни ја мапата на покриеност на one и вип,вип има поголема покриеност и 2 и 3Г